Nove serije na CW-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove serije na CW-u

Nove serije na CW-u

Nakon samo dva tjedna prikazivanja ukinut je The Beautiful Life, a novi-stari Beverly Hills i Melrose Place su zabilježili poraznu gledanost. Tako se ove jeseni mreža koja teži konkurirati velikoj četvorci baš i nije približila ostvarivanju te zamisli, no od zacrtane strategije razvoja navodno ne odustaju.

Kreator One Tree Hilla, Mark Schwahn, priprema dva nova projekta. Prvi bi se trebao baviti treniranjem špijunki za razne misije u zabačenoj ustanovi CIA-e, te nosi vrlo trashy naziv Spy School for Girls. Drugi projekt je nastao u suradnji s country pjevačem Bradom Paisleyem i zasad je poznat samo kao Nashville: priča o dva mlada pjevača i njihovom putu ka zvijezdama.

Osim toga, Rob Thomas (lice iza Veronice Mars) piše svemirsku sapunicu Plymouth Rock u kojoj će mladi astronauti tražiti novi planet pogodan za život i razmnožavanje. Nadalje se  spominje (još jedna) sapunica o farmi i konjima, Bitches in Britches, odnosno još uvijek netitulirana drama o njujorškoj eliti iz produkcije Tribeca Entertainmenta, čiji je vlasnik Robert De Niro.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861