Nove epizode za Episodes i The Glades – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove epizode za Episodes i The Glades

Nove epizode za Episodes i The Glades

Jučer i danas stigle su vijesti o obnovama dviju ljetnih serija; Showtime i A&E obnovili su Episodes i The Glades. Obje serije već su ranije završile s emitiranjem prethodnih sezona; Episodes dobiva treću od devet, a The Glades četvrtu od 13 epizoda.

Episodes, neslužbeno druga najnespretnije nazvana serija iz doba internetskih pretraživača (Girls je prva), je koprodukcija Showtimea i britanskog BBC-a. Matt LeBlanc je u glavnoj ulozi kao 95%-tni Matt LeBlanc. Serija je u prvoj sezoni nominirana za Zlatni globus, a LeBlanc ga je tada i osvojio te bio nominiran za Emmy.

Policijski procedural The Glades obnovljen je mjesec dana nakon kraja treće sezone, a znao se emitirati na regionalnom Fox Crimeu pod pseudonimom Detektiv s Floride. Komentirajući razloge obnove, predsjednik A&E-a slegnuo je ramenima i rekao “A što ćemo drugo, jeste vidjeli ostale naše serije?”, na što su okupljeni novinari kratko odgovorili sa “Ne”. Uslijedilo je 10-ak sekundi vrlo neugodne tišine.

15 komentara
 • Glades je odlična serija. Po meni nije iblo razloga ne obnovit ju, ne znam čemu takvo objašnjenje predsjednika A&E-a.

   • Jel itko od vas uopće pogledao ijednu epizodu te serije? Ako ćemo već bit geek fest i svršavat na “razvikane” serije, mogli bi i ovim marginalnim dati šansu, a ne ih konstantno omalovažavati.

     • Sve je to u redu, ali nažalost toliko sam navikao na sprdnju s “manje vrijednim” serijama na ovom sajtu, da nisam ni opazio sarkazam. Volio bih samo da se bar da prilika svakoj seriji a ne cijelo vrijeme “navijati” za desetak elitnih serija i ovo ostalo više-manje, al dobro, imate pravo radit što hoćete.

     • Gle… Serije nisu rodbina i nema smisla shvaćati komentare duboko ozbiljno i k srcu.

      Suhoparno ne zelim pisati – tko kuži zezanciju super, tko ne… I ain’t got many fucks to give. Ako pod omalovažavanja misliš negativne komentare, jebiga, komentari su tu da svatko može napisati svoje kontra mišljenje. Po mogucnosti dulje od 2 reda. To što se to događa rijeđe od Papinog posjeta Afganistanu, a komentari se svode “xy je super <333 nemate pojma" je drugi par čarapa.

      Mislim da je malo pretjerano (i - sori - nezavalno) reci da "navijamo za desetak elitnih serija". Imas dvije skupine serija o kojima cesce pisemo. One koje su drage nama i one koje su popularne. Ne mozes ocekivati da cemo pogledati sve, kao sto ja ne ocekujem da ti pogledas sve sto mi gledamo.

      Nadam se da kužiš da je ovo hobistička stvar koju radimo u slobodno vrijeme. Njega nekad imamo više, češće manje. Pisemo iz zabave i gusta, jasno da onda ponekad vise pisemo o stvarima koje su nam draze.
      Ima puno ("marginalnijih") stvari koje bi rado pokrili, recenzijom ili bilo kako drugacije. Ali ne stignemo. Ne stignemo pokriti vijestima i zanimljivostima, a kamoli *pogledati* i recenzirati.
      Zato nastojimo barem obnove i otkazivanja pokriti za sve serije. Nije li to barem nešto?

      Ako imaš prijedlog i primjedbu - reci. Ali reci konkretno, a ne pasivno-agresivno u stilu "a radite kaj hoćete". Pa ti onda mogu odgovoriti konkretno, a ne gifom...

    • Evo ja sam gledao par epizoda. Nista uzasno. Serija “za peglanje”. Jednostavni lagani humoristicni krimic kakvih ima na desetke danas, nista posebno .

 • @Krešo – razumijem, malo me razmazila stranica i kako je sve ostalo odlično, onda izgleda i zaboravim da je ovo ipak samo hobi. Ja bi najradije recenziju apsolutno svake serije, ali naravno da je to nerealno. Ispričavam se, samo me malo zasmetalo jer sam osobno veliki fan Glades-a.

 • “Komentirajući razloge obnove, predsjednik A&E-a slegnuo je ramenima i rekao “A što ćemo drugo, jeste vidjeli ostale naše serije?”, na što su okupljeni novinari kratko odgovorili sa “Ne”. Uslijedilo je 10-ak sekundi vrlo neugodne tišine.”

  LMAO

  Genijalno!!

 • Vidim da skoro nitko ne spominje Episodes. Meni “Episodes” uopće nije loša serija.. Po kraju druge sezone već se moglo naslutiti da će biti treće sezone.

 • bio sam ubedjen da se Episodes zavrsio, imao je manje-vise logican kraj u poslednjoj epizodi sezone

  • Po meni kraj druge sezone nije izgledao kao kraj cijele serije.. Dosta je toga ostalo otvoreno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861