Nicole Kassell će režirati i producirati HBO-ov pilot za Watchmen – serijala.com
Trenutno čitaš
Nicole Kassell će režirati i producirati HBO-ov pilot za Watchmen

Nicole Kassell će režirati i producirati HBO-ov pilot za Watchmen

Malo toga je poznato o HBO-ovoj adaptaciji Mooreovih Watchmena. Damon Lindelof je scenarist i izvršni producent pilota, a radit će i kao showrunner ako serija dobije zeleno svjetlo od HBO-a nakon snimljenog pilota. Casey Bloys, šef programa kabelskog diva, kaže da je iznimno zadovoljan napisanim, tako da se nadamo da je naručivanje serije samo formalnost jer je mreža naručila i dodatne scenarije od Lindelofa.

Sjetimo se – HBO je snimio pilot za Game of Thrones koji je navodno bio toliko užasan da su ga spremili u sef, zaključali lokot i bacili u jezero kako ga nitko ne bi nikada vidio. Kako se bliži posljednja sezona imamo osjećaj da će i taj pilot, ili barem neke scene iz njega, isplivati na površinu.

Nicole Kassell, redateljica je nekoliko epizoda HBO-ovih Leftoversa, uključujući i one epizode na brodu s lavom i orgijanjem i Bogom. Njena impresivna karijera i CV uključuju The Americans, Vinyl, Rectify, Better Call Saul i American Crime između ostalih. Pored Lindelofa, Kassell će također obnašati dužnost izvršne producentice. Watchmen je dugo bio vezan za HBO u obliku miniserije da bi ga ipak 2009. Zack Snyder pretvorio u film koji se nije baš proslavio na kino-blagajnama, a kakav će točno pristup samoj materiji imati Lindelof – ne znamo. Iskreno, ne očekujemo 1/1 adaptaciju stripa već seriju inspiriranu Morreovim i Gibbonsovim remek-djelom. Watchmen, u slučaju da ga HBO naruči, neće stići na male ekrane prije 2019.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861