Netflix obnovio Narcos za treću i četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix obnovio Narcos za treću i četvrtu sezonu

Netflix obnovio Narcos za treću i četvrtu sezonu

Konačno Netflix nije okolišao sa obnovom jedne serije — nije prošao ni puni tjedan od početka streaminga druge sezone krajem prošlog tjedna, a najpopularniji streaming servis obnovio je Narcos za treću i četvrtu sezonu. Serija je trenutno jedan od popularnijih Netflixovih originala, a druga sezona dobila je više kritičke pažnje (i hvalospjeva) nego ionako dobra prva.

Serija prati najpoznatijeg svjetskog narkobossa, Pabla Escobara, kroz njegov uzlet, stvaranja kokainskog imperija, pokušaje prigrabljivanja političke moći, teroriziranje Kolumbije — te, naravno, potragu i pokušaje ubojstva kada je bio na vrhuncu moći. Uz poneke izmjenjene likove, uglavnom sporedne, serija prati stvarna lica i aktere medellínskog kartela te kolumbijsko-američke organizirane potrage za njime.

(Recenzije na Serijali nije nikad bilo, što ćemo ispraviti uskoro — možda, valjda, možebitno, vjerojatno.)

Nova sezona planirana je za iduću godinu, sa zasad nenajavljenim brojem epizoda, ali vjerojatno identičnim kao dosad, deset.

Ok, to je to od servisnih informacija, sada idu spoileri koji to zapravo i nisu.

Upozoreni ste.

Dakle, dovoljno je bilo pogledati prvu sezonu da bi se zaključilo kuda će voditi druga. Nakon što prva protrčava od samih početaka kartela i završava njegovim bjegom iz “zatvora” koji si je sam izgradio, drugoj preostaje ekraniziranje njegovog konačnog pada. Treća i naredne sezone bit će bez Wagnera Moure kao Escobara, no u pozadini opadanja Escobarove moći već sada raste i u fokus dolazi podjednako organiziran i utjecajan Cali kartel, koji će iskočiti u fokus sljedeće sezone.

Teaser to jasno nagovještava:

Komentari (1)
  • Fenomenalno. Zbog same nemogucnosti odugovlačenja serije zbog ubojstva escobara jednostavno ce nastavit s drugin likovima koje ce pocet gradit. Serija je vrh. Zbog poslovnih obaveza jos nisan starta s drugon sezonon ali uskoro

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861