Najava: Shameless, Californication i House of Lies – finala sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: Shameless, Californication i House of Lies – finala sezone

Najava: Shameless, Californication i House of Lies – finala sezone

Noćas završava trojac Showtimeovih zimskih serija – Shameless, Californication i House of Lies. Jedna nam je prilično draga od samog početka; jedna nam je nekad bila zabavna, a sada naporna; dok smo od druge očekivali dosta, a dobili malo (ali ponešto sisa). Pogodite koja je koja.

Shameless smo uvrstili među 30 najboljih serija protekle godine, a nije nas razočarao ni ove sezone. Serija se i dalje poigrava siromaštvom i neimaštinom Gallaghera, koji nerijetko rade prilično očajne, izopačene i moralno upitne stvari da bi stavili hranu na stol. Između toga su nerijetko vrlo ozbiljni, nerijetko vrlo duhoviti i teško je odrediti granicu između tih dviju dijelova serije. Ali nikad nisu ne-zabavni. Plus, Emmy Rossum bi konačno trebala dobiti nominaciju za nagradu s kojom dijeli ime.

Sve tri serije već su ranije obnovljene za nove sezoneShameless nagodinu ulazi u treću, Californication šestu, a House of Lies drugu. Idućeg tjedna mijenja ih trojac The Borgias, The Big C i Nurse Jackie, čije su premijere već ranije objavljene na streaming servisima, iako dostupnim samo u SAD-u. Hint, hint.

Shameless

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hv889Rh8G7s[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AHry8MYIsyk[/youtube]

House of Lies

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=roKHe-HDPYY[/youtube]

Californication

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vMTTz5Dl-WQ[/youtube]
6 komentara
  • Molim vas kad na kraju godine budete pravili listu najboljih serija u godini da Shameless bude u top 10 jer je serija pokidala ove sezone (ali stvarno pokidala).

  • Obožavam Shameless. I baš mi je drago što drugaq sezona ne liči na drugu sezonu britanskog originala.

    • Mene je početak druge sezone Shamelessa razočarao, jer je počeo ličiti na britanski original, koji mi se nije nimalo svidio. Ali, kako su epizode sezona prolazile, tako je sličnost s britanskim originalom bila sve manja, a sličnost s prvom sezonom američke verzije sve veća. Zadnjih nekoliko epizoda bile su mi jako dobre. Nadam se da će ostati na tom putu i da više neće raditi izlete prema britanskoj verziji. Inače volim britanske serije, ali britanski Shameless mi nije sjeo.

  • Zadnja sezona Californicationa na samom početku nije obećavala puno ali je zadnjih nekoliko epizoda osvjetlalo obraz serije i zainteresovalo za iduću sezonu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861