Najava: Justified, premijera treće sezone. Traileri i poster – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: Justified, premijera treće sezone. Traileri i poster

Najava: Justified, premijera treće sezone. Traileri i poster

Noćas kreću nove sezone dviju najboljih dramskih serija ove zime – Southland i Justified, a mi smo sretni kao curice na prvi dan škole. Prošla godina je bila fantastična za Justified, ali autorima stvorila slatke probleme – kako nadmašiti ili barem doseći razinu druge sezone?

U novoj sezoni, Neal McDonough (Band of Brothers, Captain America) i Mykelti Williamson (24, Forrest Gump) pridružit će se glumačkoj postavi kao glava kriminalne organizacije iz Detroita, odnosno lokalni pripadnik afro-američke zajednice u Harlanu. Carla Gugino također ima sporednu ulogu kroz sezonu kao pomoćnica ravnatelja U.S. Maršala, s kojom se Raylan već spetljao. Držimo fige da ona i Natalie Zea bace neki cat fight za Raylana.

Alan Sepinwall sa HitFix.com-a prvom epizodama nove sezone dao je ocjenu A-, napominjući da serija možda neće moći nadmašiti drugu sezonu i lik kao što je Mags Bennett, ali kaže da su novi negativci koje glume Neal McDonough i Mykelti Williamson svejedno sjajni.

Službeni poster i nekoliko promotivnih videa u nastavku.

Justified, poster

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vih22UdSylw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygSm3iase3s[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gaR7aIcHxMs[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZmhD8M_Ivw[/youtube]
3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861