M. Night Shyamalan i scenarist Združene braće radit će mini-serije za Fox – serijala.com
Trenutno čitaš
M. Night Shyamalan i scenarist Združene braće radit će mini-serije za Fox

M. Night Shyamalan i scenarist Združene braće radit će mini-serije za Fox

Fox je jučer imao svoj dan pred kritičarima i novinarima na press turneji, a jedna od najzanimljivijih vijesti je najava razvoja mini-serija u suradnji sa nešto poznatijim scenaristima i producentima te, nadaju se, većim filmskim imenima koja se inače ne žele obvezati na višegodišnju suradnju. U biti Fox to zove “proširenim televizijskim događajima” jer “mini-serije” navodno imaju negativne konotacije usputnih i jeftinih projekata za popunjavanje rasporeda. Nije govno, nego se pas… 

Uglavnom, Fox želi oponašati HBO-ov model te u suradnji sa poznatim imenima producirati kvalitetnije i ambiciozne min… “proširene televizijske događaje”. M. Night Shyamalan (Šesto čulo, Nesalomljivi, Znakovi) i Bruce McKenna (Band of Brothers, The Pacific) prvi su autori čiji su projekti najavljeni.

Shyamalan razvija Wayward Pines, adaptaciju romana o agentu tajne službe koji istražuje nestanak dvojice agenata u gradiću koji — u shyamalanovskom stilu — nije kakvim se čini, a Fox tvrdi da je serija inspirirana Twin Peaksom. S druge strane, McKenna (naravno) radi povijesnu mini-s… kvragu! “prošireni televizijski događaj” Blood Brothers o generaciji vojnika koji su 1861. godine diplomirali na West Pointu — u vrijeme početka Američkog građanskog rata.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861