The Leftovers neće tako skoro s drugom sezonom, priča seli u Teksas – serijala.com
Trenutno čitaš
The Leftovers neće tako skoro s drugom sezonom, priča seli u Teksas

The Leftovers neće tako skoro s drugom sezonom, priča seli u Teksas

Bilo je očito da HBO neće vratiti The Leftovers u isto doba kada je serija debitirala lani, krajem lipnja, no premijera je još dalje kada znate da puna produkcija — nije ni počela. Nakon što su završili sa fikcionalnim Mapletonom na istočnoj obali, TVLine piše da serija sada seli prema jugu, u Teksas, a snimanje bi trebalo krenuti ovaj mjesec.

Prva sezona je potrošila (poboljšala i dopunila) predložak istoimene knjige, pa sada njen autor Damon Lindelof ima praznu ploču ususret novoj sezoni. Već je ranije najavljeno da se dosta likova neće pojaviti u novoj sezoni, ali sigurni su Justin Theroux, Amy Brenneman, Chris Zylka, Margaret Qualley, Christopher Eccleston i Carrie Coon.

3 komentara
  • Ja prepostavljam da će Leftoversi u termin u kojem je dosad bio Boardwalk Empire, dakle početkom ili sredinom devetog. Nije to tako daleko.

    • Tesko, sumnjam. Ako tek pocinju snimati krajem ovog mjeseca, a casting nije ni gotov, ne mogu tako brzo dovrsiti. Prije ce bi rekao da ce biti bivsi termin koji je imao True Detective.

      • Koliko mi je poznato oni su još bili snimali prvu sezonu kad se počinjala emitirati pa je moguće da krene recimo u listopadu a do tada mogu i završiti snimanje. Znači, nije im stran taj uski način rada.
        Znam, očajan sam ali to je top 3 serije koje najviše iščekujem tako da ne mislim da mogu čekat do siječnja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861