Jorja Fox i dalje ostaje u CSI-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Jorja Fox i dalje ostaje u CSI-u

Jorja Fox i dalje ostaje u CSI-u

Iako je prije dvije sezone Jorja Fox napustila CBS-ov popularni CSI, prošle se sezone vratila, a u seriji će ostati i tijekom iduće, 11. sezone, javlja EW-ov Michael Ausiello.

Fox je tijekom 10. sezone bila u seriji kao guest-star, no nije poznato hoće li tako ostati i ove sezone ili će ponovno postati glavni dio casta. Većina njezinih kolega također su ovog ljeta sklopili nove ugovore – George Eads, Marg Helgenberger, Eric Szmanda te Paul Guilfoyle. Već je otprije poznato da je Liz Vassey napustila seriju.

A u svijetu bolničkih primetime sapunica, James Tupper (Mercy, Men in Trees) dolazi u posjet Seattle Graceu. Glumac će se, kako prenosi Ausiello, pojaviti u najmanje dvije epizode nadolazeće sezone Grey’s Anatomy. Hoće li ostati duže te možda čak postati i regularni dio casta, vjerojatno ovisi o reakciji publike.

I na posljetku, mališan Tyree Brown te Joy Bryant, televizijska obitelj Daxa Sheparda u NBC-evoj drami Parenthood, postali su dio glavnog casta. Parenthood, koji je ovog proljeća zabilježio solidnu gledanost, ulazi u 2. sezonu u utorak, 21. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861