Jimmy Smits sjeda na motor u petoj sezoni Sons of Anarchyja – serijala.com
Trenutno čitaš
Jimmy Smits sjeda na motor u petoj sezoni Sons of Anarchyja

Jimmy Smits sjeda na motor u petoj sezoni Sons of Anarchyja

Sons of Anarchy u petoj sezoni podebljat će glumačku postavu još jednim poznatim imenom — Jimmy Smits gostovat će kao Neron “Nero” Padilla, bajkerski latino gangster i sumnjivi saveznik Sonsa. Danny Trejo, koji je bio glavno gostujuće ime u prošloj sezoni, nastavit će svoju ulogu. Serija već ranije obnovljena za petu i šestu sezonu, a očekuje se da će sedma biti posljednja.

Sonsi su četvrtu sezonu završili u prosincu, a petu sezonu očekujemo početkom jeseni, kao i dosad. Autor serije Kurt Sutter je bio vrlo zaposlen još od lanjskog kontroverznog finala, koristeći Twitter kao bojno polje, a epitet cunt kao oružje u križarskom ratu protiv kritičara i svih onih kojima se nije dopala njegova upotreba gumba za resetiranje čitave priče četvrte sezone. Ako želite čuti i vidjeti Suttera kako koristi njegov omiljeni epitet cunt, nedavno se vratio svojem video blogu WTFSutter.

Jimmy Smits je, kaže IMDb, bio na glumačkoj pauzi od 2010. godine i neslavnog otkazivanja prilično očajne NBC-jeve serije Outlaw, u kojoj je imao glavnu ulogu. Posljednjih godina nije bio naročito zainteresiran za oživljavanje vrhunca karijere iz devedesetih devedesetih i prve polovice nultih godina, kad je imao bitne uloge u stupovima televizije, serijama L.A. Law, NYPD Blue i The West Wing. Gostovao je u trećoj sezoni Dextera (2008.) kao glavni sezonski negativac te dobio nominaciju za Emmy.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861