Da, AMC će raspoloviti emitiranje posljednje sezone Breaking Bada – serijala.com
Trenutno čitaš
Da, AMC će raspoloviti emitiranje posljednje sezone Breaking Bada

Da, AMC će raspoloviti emitiranje posljednje sezone Breaking Bada

Osim što je jedan od najboljih televizijskih glumaca današnjice (ili jedan jedini), Bryan Cranston u zadnje vrijeme radi i posao AMC-jevog PR i marketinškog odjela. Nakon što je (još uvijek neslužbeno) otkrio da će peta sezona krenuti u srpnju, sada je otkrio i dinamiku emitiranja posljednjih epizoda.

Već je poznato kako će 16 epizoda pete sezone ujedno značiti i kraj Breaking Bada, a njihovo emitiranje će, kako se i pretpostavljalo, biti razlomljeno u dva dijela. EW.com prenosi Cranstonov komentar: “Snimit ćemo prvih osam epizoda, nakon toga uzeti četveromjesečnu produkcijsku pauzu, a ostatak će biti emitiran iduće godine.”

Uz napomenu da “produkcijska pauza” znači upravo to, prekid snimanja, a ne četveromjesečni razmak između emitiranja “polusezona.” Naravno, Cranstonove riječi su neslužbene, ali prilično vjerodostojne, obzirom da je čovjek prvo lice serije. AMC nije htio potvrditi Cranstonov komentar te još uvijek mora objaviti točan datum povratka serije. Razlomljena sezona, ako drugi dio bude emitiran iza 31. svibnja 2013. godine, omogućit će Breaking Badu, Bryanu Cranstonu, Aaronu Paulu i kompaniji da tokom pete sezone dva puta konkuriraju za Emmy.

Ako imate problema sa nesanicom, novu i glasnu prinovu u obitelji, radite kao noćni stražar ili jednostavno imate užasno poremećen bioritam — treću sezonu Breaking Bada teoretski možete gledati ovog mjeseca na Novoj TV između 2 i 3 sata u noći. Teoretski.

Bonus — dodatni razlog zašto nam je Cranston jedna od najomiljenijih televizijskih ličnosti. Fotografija s crvenog ljubičastog tepiha dodjele nagrada Independent Spirit ove veljače:

6 komentara
  • Imamo užasno poremećen bioritam. :D Taman paše Breaking Bad pa onda Seinfeld. :)

    E, da – slika je zbilja kul.

  • U zadnjih 10 godina jedna od najboljih serija uopce….Imaju super tematiku sa glumcem koji je svoj vrhunski potencijal iskristalizirao upravo u Breaking Badu….Malo mi je to bezveze sa cjepanjem sezone,preduga im je pauza….

    Meni uz Dextera,prison Break i Justifued najbolja zabava za ekranom…..

    • Prison Break i Dexter zapravo imaju mnogo toga zajednickog. Nekad odlicne serije koje su u kasnijim sezonama postale neprepoznatljivo lose i negledljive…

  • sjećam se kad sam prvi put u gluho doba noći uhvatila the shield, pomislih kak je to repriza :D , jer tko bi za boga miloga tak nekaj kvalitetnog pustio u vrijeme kad 90% ljudi spava :| … totalna misterija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861