Hulu naručio dvije serije – The First i Marvel’s Runaways – serijala.com
Trenutno čitaš
Hulu naručio dvije serije – The First i Marvel’s Runaways

Hulu naručio dvije serije – The First i Marvel’s Runaways

Nakon brzinske obnove za The Handmaid’s Tale, Hulu je sinoć naručio dvije nove serije – The First i Marvel’s The Runaways.

O drugoj smo već pisali; The Runaways je superherojski strip Bryana K. Vaughana i Adriana Alphona o grupi mladih ljudi koji su doznali da su im roditelji dio zle kriminalne organizacije, The Pride. Strip je otkazan nakon osamnaest brojeva, ali odlična prodaja skupljenih izdanja natjerala je Marvel da malo razmisli o svome potezu, pa su se nakon nekoliko mjeseci pauze i vratili.

Marvel je već ranije pokušao adaptirati strip u obliku filma, ali konačna odluka je ipak pala na seriju i to za HuluShowrunner i izvršni producenti Marvel’s Runaways bit će Josh Schwartz i Stephanie Savage (The O.C., Gossip Girl) zajedno sa šefom Marvelovog odjela za televiziju – Jephom Loebom. Pilot je snimljen, a sama serija dobila je narudžbu za zasad nepoznati broj epizoda s premijerom sljedeće godine.

The Runaways, Hulu.

The First pak dolazi iz pera autora američkog House of CardsaBeaua Willimona i njegovog producentskog partnera, Jordana Tappisa. Serija će se baviti prvom ljudskom posadom koja kreće u kolonizaciju Marsa. “To je serija o ljudskom duhu i našoj težnji za novim, nepoznatim horizontima. O najvećem pionirskom pothvatu u povijesti čovječanstva i cijeni te vizije”, kaže Willimon. The First je također zaradio narudžbu za seriju (a ne samo pilot) i očekuje se na streaming servisu sljedeće godine.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861