Gossip Girl (Tračerica) – treća sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Gossip Girl (Tračerica) – treća sezona na HTV2

Gossip Girl (Tračerica) – treća sezona na HTV2

Gossip Girl, poster

Putem press objave s Hrvatske televizije:

TRAČERICA, III.

(GOSSIP GIRL 3)

ponedjeljak, HTV2,  20. 02. 2012., 22:25

Naši omiljeni stanovnici Upper East Sidea sada su odrasli. Iako je srednja škola iza većine njih, budite sigurni da budućnost ispunjena ljubavima, skandalima i tajnama čeka. Nadahnuta serijalom bestseler romana za mlade i smještena u svijet privilegiranih mladih ljudi koji žive u New Yorku, Tračerica je serija u kojoj u glavnim ulogama gledamo: Blake Lively (Čarobne hlače1 i 2, Privatni životi Pippe Lee i New York, I Love You), Leighton Meester (Killer Movie, Svita, Savršeni spoj), Penna Badgleya (John Tucker mora umrijeti, Očuh, Zauvijek snažan), Chacea Crawforda (Ponovni susret, Footloose), Taylor Momsen (Bili smo vojnici, Underdog [2007], Paranoid Park), Eda Westwicka (Rambow sin, Djeca čovječanstva, Provala), Jessicu Szohr (Što s Brianom, House at the End of the Drive, Dodir s neba, Piranha 3D), Kelly Rutherford (Melrose Place, E-Ring, Glavni grad, Bjegunac [2000], Vrisak 3, The Adventures of Brisco County, Jr., Homefront) i Matthewa Settlea (Putovanje prema suncu, Braća i sestre, Hitna služba, Božanstvene tajne sestrinstva, Združena braća, Podmornica U-571).

Serena van der Woodsen (Lively) ljeto je provela trošeći po Europi. Ali nije zbog šopinga postala nova miljenica paparazza. Kako se bliži prvi dan na Sveučilištu Brown, Serena će morati odlučiti je li spremna napustiti svoj novi život trendseterice da bi započela drugi, onaj kao brucošica na faksu. Posjet zločestog dečka Cartera Baizena (gostujuća uloga Sebastiana Stana; Kings) mogao bi otkriti pravi razlog njezine transformacije.

U međuvremenu, Blair Waldorf (Meester) i Chuck Bass (Westwick) napokon su jedno drugomu izjavili ljubav. Dok se privikavaju na svoj novi status – “u vezi” – ostaje jasno da oni nisu par koji će večeri provoditi držeći se za ruke u kinu. Možda će ih upravo to kako su proveli ljeto spasiti ili bi to moglo biti sjeme razdora.

Jenny Humphrey (Momsen) stan u Brooklynu zamijenila je penthouseom na Upper East Sideu kad se njezin tata Rufus (Settle) zaručio za Lily van der Woodsen (Rutherford). To je savršena adresa za novu kraljicu škole Constance Billard. Ali samo zato što je Blair prepustila Jenny tu titulu ne znači da je se i druge djevojke u školi neće pokušati domoći. Hoće li Jenny biti spremna platiti cijenu toga da bude kraljica?

Što se velikog pisca Dana Humphreya (Badgley) tiče, stvari kreću nabolje. New York University (NYU) savršeno je mjesto da ovaj srednjoškolski štreber nađe novo ja. Ali posjet “prijateljice” Georgine Sparks (gostujuća uloga Michelle Trachtenberg; Ponovno 17, Buffy – ubojica vampira) i više će nego zakomplicirati situaciju.

Nate Archibald (Crawford) našao je novu simpatiju, južnjačku ljepoticu Bree Buckley (gostujuća uloga JoAnne Garcia; Na visokoj nozi, Reba). Nažalost, njezina obitelj i Nateova obitelj preziru jedna drugu. Hoće li to dvoje golupčića uspjeti nadvladati suparništvo obitelji? Romeo i Julija?

Stanovnica Brooklyna i brucošica na NYU Vanessa Abrams (Szohr) mnogo vremena provodi s tajanstvenim neznancem. Ali taj bi neznanac mogao biti veći insajder nego što to itko sluti.
Možete se kladiti da je Tračerica na gradskim ulicama i da prati prijateljstva, ljubomore i previranja u tom bogatom i složenom svijetu. Nije lako, ali to je ono što Tračerica radi najbolje. Pusa!

Tračerica je snimana u New Yorku, prema knjizi Cecily von Ziegesar. Dobila je mnogobrojne Teen Choice nagrade i stekla mnoštvo modnih sljedbenika. Autori serije su Josh Schwartz (Chuck, O. C.) i Stephanie Savage (O. C., Charliejevi anđeli: Punom brzinom).

Izvršni producenti su Schwartz, Savage, Leslie Morgenstein (Na visokoj nozi, Vampirski dnevnici), Bob Levy (Na visokoj nozi, Vampirski dnevnici) i John Stephens (O. C., Gilmoreice).
Produkcija: College Hill Pictures, Alloy Entertainment u suradnji s Warner Bros. Television i CBS Television Studios

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861