Glee dobio drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Glee dobio drugu sezonu

Glee dobio drugu sezonu

Glee je otkupljen za drugu sezonu, najavio je predsjednik Foxa Kevin Reilly.

Jedina pomalo iznenađujuća stvar u cijeloj priči jest što je to objavljeno 8 mjeseci prije početka nove sezone. Kaže FOX u izjavi za medije:

Serija je istinski i rijedak biser na televiziji. Ne možemo biti više ponosno na ono što su Ryan Murphy i Gleejev tim napravili dosad. Jedva čekamo vidjeti što će smisliti iduće sezone.

Glee je u prvoj polovici prve sezone gledalo oko 8 milijuna gledatelja, što je dosta niže od pilota serije kojeg je gledalo 10.75 milijuna gledatelja nakon finala Američkog idola. Vrlo hvaljena i kritički priznata serija nominirana je za Zlatni Globus, Screen Actors Guild, Teen Choice Awards, Satellite Awards, a za sada su osvojili People’s Choice Adward – u konkurenciji za najomiljeniju TV komediju.

Fox je također najavio otvorenu audiciju širom SAD-a u veljači, za tri nove uloge za drugu sezonu. Ryan Murphy izvršni producent i jedan od kreatora rekao je:

Sada svatko ima priliku biti u seriji talenata. Bez obzira tko si, talent sa Broadwaya ili konobar koji pokušava biti pjevač, sada imaš priliku da ostvariš svoj san, tako da nam pošalješ svoj video i pokažeš što možeš.

Emitirano je 13 epizoda, a nastavak prve sezone i preostalih 9 epizoda Gleeja čekaju dalekog, dalekog 13. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861