Tjedan 11.01. – 17.01. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 11.01. – 17.01.

Tjedan 11.01. – 17.01.

Novosti? Svježa serija Human Target te nove sezone Survivorsa i 24. Fringe od sada četvrtkom, Chuck ponedjeljkom…

Ponedjeljak

Večeras se ponovno započinje prikazivati mnoštvo serija. Od novih epizoda slijede nam Accidentally on Purpose, CSI Miami, Castle, Fringe i House. Tu su još i dvije popularne humoristične serije, How I Met Your Mother i The Big Bang Theory, a Chuck se nakon jučerašnje prve dvije epizode treće sezone prebacuje u redoviti termin ponedjeljkom, pa ne zaboravite i na njega.

Bez ikakvih promjena večeras se prikazuju i novi nastavci Heroesa, Hustlea, Men of a Certain Age te The Secret Life of the American Teenager.

Utorak

Očekuje nas nova sezona britanskih Survivorsa, apokaliptičnoj priči o grupi preživjelih nakon što je opasna zaraza poharala većinu stanovništva Zemlje. Ako je ovo prvi put da čujete za seriju, bacite oko.

Better Off Ted prikazuje dvije epizode, a u normalnim terminima gledamo NCIS, NCIS Los Angeles, Scrubs i The Good Wife.

Srijeda

Nakon pauze prikazuju se nove epizode CSI New Yorka, Criminal Mindsa i Gary Unmarrieda, a bez promjena i ovu srijedu pratimo hrpu serija: od humorističnih tu su Cougar Town, Modern Family, Old Christine i The Middle, a ne propustite ni Friday Night Lights, Law & Order SVU, Mercy, Nip/Tuck i Ugly Betty.

Četvrtak

30 Rock vraća se sa dvije uzastopne epizode, a dan je konačno popunjen i serijama Bones, CSI, Community, Grey’s Anatomy, Parks and Recreations, Private Practice te The Mentalist.

Fringe se sa ponedjeljka seli na redoviti termin četvrtkom, pa u istom tjednu obavezno pogledajte i ovu epizodu.

Petak

Ponovno je s nama originalni Law & Order, a uobičajeno pratimo Dollhouse, Ghost Whisperer, Medium i Numb3rse. Sanctuary prikazuje dvije epizode!

Subota

Za sve fanove fantasyja tu je nova epizoda Legend of the Seeker.

Nedjelja

Osim što kreće osma sezona već uhodane serije 24 (i to sa dvije epizode), počinje se prikazivati i nova serija, Human Target. Riječ je o još jednoj akcijskoj priči, a u glavnoj ulozi zaštitar Christopher Chance (Mark Valley) obavlja poslove zaštite klijenata vlastitim integriranjem u njihove živote.

Chucka ne gledamo u nedjelju jer se prebacio na emitiranje ponedjeljkom, no zato su tu redoviti Being Human, Big Love, Cold Case i Desperate Housewives. Animiranih serija nema!

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861