FX obnovio The Americans za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
FX obnovio The Americans za drugu sezonu

FX obnovio The Americans za drugu sezonu

Četiri epizode nakon premijere prve sezone, FX je obnovio svoju najnoviju seriju, hladnoratovsku špijunsku seriju The Americans. Nova sezona imat će trinaest epizoda, kao i aktualna.

Iako je serija, sa aspekta gledanosti, krenula je vrlo dobro, no gledanost druge epizode prilično se srozala. S te strane nije imala uspješan debi poput, recimo, American Horror Story, no poput većine ostalih FX-ovih serija, kritika joj je prilično naklonjena.

Recenzirali smo je i mi , također poprilično pozitivno, tako da nas ova vijest prilično raduje.

http://www.youtube.com/watch?v=NrabBaKAUyU

5 komentara
 • Može li neko ko se u to razume više od mene da mi hipotetički kaže, postoji li opcija da, ako gledanost nastavi da opada, da se FX predomisli i povuče obnovu za drugu sezonu? Hvala unapred.

  • Samo hipotetski? Da.
   Ali takve stvari se rijetko dogadjaju i obicno nemaju veze samo sa gledanoscu. Da ih je gledanost toliko brinula, pricekali bi sa odlukom do kraja sezone.

   • Znam da imaju uvek veliko poboljšanje gledanosti kad se uzmu u obzir DVR cifre, ali me sve manji broj ljudi koji uživo gledaju podstakao da pitam. Hvala još jednom.

 • FX (sem Carlija Sina) nema promasaja. Amerikanci – Odlicna serija, drago mi je da ste me ubedili da pocnem da je gledam, iako sam planirao da cekam da se sezona zavrsi i saznam sudbinu serije, da li je otkazana.. Nadam se da ce druga sezona biti i bolja, ne sto se tice kvalitete, vec gledanosti..

  Archer obnovljen za petu! Odlicna cetvrta sezona, takodje. I Parkovi imaju sjajnu petu epizodu (SPOILER predzadnja epizoda Lesli i Ben, vencanje, najbolja epizoda do sada, nakon sahrane ponija Malog Sebastijana), New Girl odlicnu drugu, Legit mi je dobar (ne sjajan, ali vidim da ima potencijala da se razvije u nesto odlicno). Community bez Harmona, jos nisam siguran da li je to to.. Uzivam u epizodama do sada, ali suvise je postalo cudno, svaka epizoda je tematska, dok su do sada takve epizode (horor price, alternativne dimenzije, video igra, paintboll) bile posebne, jer su imale i da kazem “normalne” ili prosecne epizode.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861