FOX naručio još dvije drame, Empire i Red Band Society – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX naručio još dvije drame, Empire i Red Band Society

FOX naručio još dvije drame, Empire i Red Band Society

Ne, ovo što vidite na slici nije logo Boardwalk Empirea bez riječi Boardwalk. Riječ je o svježe naručenoj dramskoj seriji s FOX-a, koji je nakon Gothama nastavio s narudžbama novih serija.

Iza spomenutog Empirea stoji Lee Daniels (The Butler), koji je napisao i režirao pilot. Serija je smještena u svijet hip-hopa i bavi se jednom od najvećih zvijezda žanra i njegovom obitelji. U glavnim su ulogama Terence Howard (Crash, Iron Man) i Taraji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button, Person of Interest).

Druga naručena serija u glavnoj ulozi također ima Oskarovku, i to Octaviu Spencer (The Help). Riječ je o Red Band Society, crnohumornoj drami smještenoj na pedijatrijski odjel velike bolnice u kojoj tamošnji mladi pacijenti sklapaju nesvakidašnja prijateljstva.

red band s

Od dramskih pilota, FOX već ima hrpu naručenih serija, upravo zbog netipičnog ciklusa snimanja pilota kojeg su prisvojili unazad zadnje dvije godine. Na raspored će uskoro stići i Backstrom s Rainnom Wilsonom (The Office), povijesno-fantastični Hieroglyph smješten u stari Egipat te Gracepoint, adaptacija britanskog Broadchurcha.

Mreža je također produžila narudžbu za sitcom Mulaney. Prvotna narudžba od šest epizoda povećana je na šesnaest. Riječ je o sitcomu iza kojeg stoji scenarist na Saturday Night Liveu, John Mulaney. Pilot je svoj začetak doživio na NBC-u, no FOX ga je ugrabio nakon što je NBC odustao od njega. Osim Mulaneya, u glavnim su ulogama Martin Short (Saturday Night Live) i Nasim Pedrad (Saturday Night Live), a iza kamere rade ljudi koji na svom rezimeu imaju serije poput 30 Rocka, Louieja, Portlandije i Seinfelda.

Mulaney

Nagađa se kako FOX više neće naručiti niti jednu humorističnu seriju. Uz obnovljene New Girl, Brooklyn Nine-Nine i Mindy Project i upravo spomenutog Mulaneya, mreža je već naručila sitcome Last Man on Earth s Willom Forteom (Saturday Night Live) i Weird Loners s Becki Newton (Ugly Betty, How I Met Your Mother). Plus, naručena je i animirana komedija Bordertown, a možete samo jednom pogađati tko je producira. Da, Seth MacFarlane, iako je autor njegov kompa sa Family Guyja, Mark Hentemann.

Prvi traileri za naručene serije očekuju se u ponedjeljak.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861