Dexter dobiva šestu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Dexter dobiva šestu sezonu

Dexter dobiva šestu sezonu

Showtime nije odaslao službeni press release, ali više izvora prenosi da je Dexter obnovljen za šestu sezonu. Gledanost je (i ove godine) sjajna, posljednja epizoda je čak bila druga najgledanija epizoda serije.

Preklani je Showtime obnovio Dextera za dvije sezone, a THRFeed sumnja da će odluku ponoviti i ove godine, tim više što ugovori glavnih glumaca istječu iduće godine. E! pak kaže da se šesta sezona ne najavljuje kao posljednja, te su još dvije sezone Dextera izgledne.

5 komentara
 • Ova peta sezona je meni osobno najlosija do sada (barem do ovdje dokle sam stigao s gledanjem), zaostajem nekoliko epizoda.

  Baš sam mislio da ce Chip popraviti stvari, kad ono NOT!

 • meni je 5 sezona super pregledao sam svih 10 epizoda,posebno mi je drago sto je ova plavusa dosla u seriju,ali mislim da je ovaj dexter postao neka vrsta krave muzare jer kako stvari stoje kraj nije ni na vidiku,po meni bi najbolje bilo da zavrse seriju sa ovih 5 sezona eventualno jos jednu i to je to

 • Serija je fenomenalna, ali bojim se da će je uništiti s vremenom, sve serije unište s vremenom..

  E da, treća sezona je najlošija do sad…

 • ova sezona je bila blago dosadnjikava i nadao sam se da će biti posljednja.
  dok je još ok.
  a ne da se totalno uništi.

 • I meni je ovo najlošija sezona, iako se sa zadnjih 2-3 epizode počela popravljati. Iznenadio sam se kako je bila dobra epizoda koja se vrtila oko Dexterove odgovornosti prema pokćerki, a glavni zaplet je bio u drugom planu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861