CW: Obnove za The 100 i Riverdale – serijala.com
Trenutno čitaš
CW: Obnove za The 100 i Riverdale

CW: Obnove za The 100 i Riverdale

Ranije ove godine CW je obnovio cijelu riznicu svojih superherojskih serija; Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow te nedavno dodana Supergirl, a nakon vrlo uspješnog crossovera prošle jeseni, mreža ne posustaje u planiranju novih sličnih projekata.

CW obnovio Arrow, Flash i još pet serija

Obnove su zaradile kritički hvaljene Jane the Virgin, ali i Crazy Ex-Girlfriend za koju je narudžba za novu sezonu još veće iznenađenje nego prošle godine zbog vrlo loše gledanosti. Supernatural će ove jeseni započeti čak trinaestu sezonu te ne pokazuje nikakve znakove posustajanja i mogućeg kraja.

Početkom tjedna mreža je odlučila obnoviti Riverdale za drugu sezonu, a kasno sinoć po našem vremenu obnovljen je i The 100 za petu sezonu koja će se emitirati tokom TV sezone 17’/18′. Frequency i No Tomorrow zasad još nisu obnovljeni za nove sezone, a njihov status trenutno naginje više na otkazivanje.

iZombie i The Originals su još na čekanju.

2 komentara
  • The 100, Prva i druga sezona su bile odlične, treća dosta loša a četvrta sezona za sada bolja od treće a lošija od druge sezone – u svakom slučaju The 100 je bolja serija od Arrowa koji se nakon druge sezone srozo na totalnu negledljivost.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861