Colin Farrell potvrdio ulogu u drugoj sezoni True Detectivea – serijala.com
Trenutno čitaš
Colin Farrell potvrdio ulogu u drugoj sezoni True Detectivea

Colin Farrell potvrdio ulogu u drugoj sezoni True Detectivea

Puno glasina mjesecima se vrti oko druge sezone HBO-ove antologije True Detective, no službenih potvrda čelništva još nema. Ipak, izjave samih glumaca valjda možemo smatrati dovoljno službenima, pa onda — Colin Farrell bit će jedno od glavnih glumačkih imena nove sezone.

Kaže ovaj Irac u intervjuu za irski The Sunday World: “Radit ću na drugoj sezoni, uzbuđen sam. Znam da će imati osam epizoda i snimat će se četiri do pet mjeseci. Ne znam mnogo, osim da snimamo u okolici Los Angelesa.”

Rane glasine često su spominjale Farrella kao jedno od mogućih imena, a u posljednje vrijeme dosta se priča o ženskim ulogama — Elisabeth Moss, Rachel McAdams i Jessica Biel često su spominjane. Autor serije, Nic Pizzolatto, već je u ranijim izjavama govorio da će nova sezona imati dva glavna ženska lika i jedan muški.

HBO se zapravo još uvijek nije službeno oglasio, čak seriju nije ni službeno obnovio, vjerojatno čekajući da se poslože sve bitne kockice za drugu sezonu koja će imati novu priču i nove glumce. Sasvim je očito da produkcija neće biti dovršena na vrijeme za zimsku premijeru poput ovogodišnje.

Pročitaj još

I dok će Pizzolatto ponovo piše scenarije svih epizoda, režiju će navodno preuzeti više redatelja. Cary Fukanaga nije želio nastaviti surađivati sa Pizzolattom, a pričalo se da je njihov odnos bio dosta nategnut — posebno nakon što ga je Fukanaga izostavio u govoru prilikom primanja Emmyja za režiju krajem kolovoza. Justin Lin se često spominje kao jedan od redatelja.

Službenih detalja o radnji i dalje nema; navodno će druga sezona pratiti krvavo ubojstvo korumpiranog poslovnog čovjeka, koji je pronađen mrtav dan prije potpisivanja velikog ugovora za razvoj željeznice. Bit će smještena u manje poznate dijelove Kalifornije gdje će pokušati uhvatiti, kako kaže Pizzolatto, specifičnu psihosferu i ambijent tih mjesta, slično kao što je to bio slučaj sa Louisijanom u prvoj sezoni.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861