City on a Hill otkazan, nova sezona House of the Dragon neće se emitirati 2023. – serijala.com
Trenutno čitaš
City on a Hill otkazan, nova sezona House of the Dragon neće se emitirati 2023.

City on a Hill otkazan, nova sezona House of the Dragon neće se emitirati 2023.

Showtime je odlučio otkazati City on a Hill nakon treće sezone. Mreža se odlučila za taj potez nešto ranije, ali vijest je potvrđena prije nekoliko dana. Mreža se zahvalila timu koji je doveo seriju na male ekrane, a dvojac glavnih glumaca, Aldis Hodge i Kevin Bacon, već su našli nove projekte. Hodge će igrati u novoj Amazonovoj seriji Cross, a Bacon u pripremi ima nastavak “Policajca s Beverly Hillsa” i “The Toxic Avanger”.

City on a Hill (“Grad na brijegu”) smješten je u Bostonu početkom devedesetih godina kada je grad bio prepun nasilnih kriminalaca koje su lokane agencije za provedbu zakona, u kojima su korupcija i rasizam bili norma, samo još više osmjelile, sve dok se sve to nije iznenada promijenilo. Drama je fiktivan prikaz onoga što se naziva “Bostonskim čudom” i prati afroameričkog okružnog tužitelja, Decourcyja Warda (Aldis Hodge), koji dolazi iz Brooklyna zalažući se za promjene te sklapa nevjerojatan savez s korumpiranim, ali poštovanim veteranom FBI-a, Jackiejem Rohrom (Kevin Bacon), zainteresiranim za zadržavanje statusa quo. Zajedno kreću na obitelj pljačkaša oklopnih vozila u slučaju koji će narasti do te mjere da će uključiti, i u konačnici potkopati, cijeli kaznenopravni sustav Bostona.

Šef HBO-a, Casey Bloys, je pak potvrdio da se House of the Dragon neće emitirati sljedeće godine. Produkcija na novim epizodama započet će sljedeće godine, ali druga sezona neće se emitirati prije 2024.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861