CBS: Rules of Engagement skraćen, još tri epizode za A Gifted Man – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS: Rules of Engagement skraćen, još tri epizode za A Gifted Man

CBS: Rules of Engagement skraćen, još tri epizode za A Gifted Man

CBS je jučer najavio svoj raspored za zimu i dobio mnogo manje pažnje od NBC-a. Logično, jer dosadnu CBS-ovu stabilnost nema naročite potrebe analizirati i komentirati, niti je mreža predstavila drastične promjene – za razliku od NBC-jevog rasporeda prepunog rošada.

Novosti s mreže su sljedeće:

Za zimu je planirana tek jedna premijera serije kojom CBS sve one koji pišu o televiziji nastavlja živcirati blesavim stiliziranim naslovima. Numb3rs je imao zaigran, ali koliko-toliko normalan naziv, $#*! My Dad Says nas je već počeo iritirati, ali smo bar sve znakove mogli naći na hrvatskoj tipkovnici, dok će nas ¡Rob!, novi sitcom Roba Schneidera, tjerati da svaki puta googlamo naziv (ili pamtimo ASCII kod, ili… jednostavno ignoriramo invertirani uskličnik).

­¡Rob! će zauzeti termin kojeg trenutno drži Rules of Engagement, iza The Big Bang Theoryja četvrtkom, počevši od 12. siječnja. Ugovorena je sezona od osam epizoda, nakon čijeg se završetka na program vraća Engagement – kojem je smanjen broj epizoda. Prvotno naručenih 18, sada je smanjeno na 13 – što uz dvije epizode koje nisu emitirane lani daje ukupnih 15 za sitcom koji ima šest sezona, ali nitko normalan nije pogledao više od dvije epizode. Aha, da. Premisa ­¡Roba! – Schneider je dugogodišnji neženja koji završi oženjen u meksičko-američku obitelj. Kao stvoreno za novo zlorabljenje stereotipa u CBS-ovoj kuhinji.

Problematična drama A Gifted Man, koja se emitira petkom, dobila je narudžbu za dodatne tri epizode (ukupno 16), no njena sudbina i dalje ostaje vrlo upitna, te opasno naginje ka otkazivanju. Reality show Undercover Boss vraća se 15. siječnja, a od naručenih serija, CBS još nije pronašao termin za dramu The 2-2. Nije poznato kad će se na raspored vratiti The Amazing Race, dok drugih promjena nema.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861