Blic recenzija: Franklin and Bash (Pilot) – serijala.com

Kratak osvrt na prvu novu ljetnu seriju.

 1. Marin Kuharić says:

  Meni je serija bila apsolutno neprobavljiva. Čak i meni, velikom fanu legalnih drama. Iskreno, ni ne znam zašto se trudim s ljetnim serijama, kad uvijek popizdim kad shvatim koliko su loše (čast izuzecima sa HBOa i AMCa).

  Ja se držim nadoknade Breaking Bada i Justifieda ovo ljeto.

  • Dino Bečić says:

   I to što kažeš sa ljetnim serijama stoji. Ja se ipak držim Burn Noticea i White Collara i royal painsa što se proceduralnih tiče, po meni USA ionako kvalitetnije odradi proceduralne serije.

 2. Barney says:

  Dakle bez grižnje savjesti – propuštam F&B-a. :D Ionako imam dosta toga za nadoknaditi do jeseni, tako da mi sigurno neće biti dosadno.

 3. RedMarquis says:

  Ovo sam probao nakon pročitane recenzije o Men of a Certain Age ovde, koja mi se dopala, pa sam rešio da malo obratim pažnju i na TNT serije.
  Meni sasvim korektan pilot. Pogotovo jer nisam ništa očekivao. Što manje legal crapa, što više bromance fora, to je put kojim treba da idu. Nažalost, to je i put ka otkazivanju…

 4. Dino Bečić says:

  Meni je pilot bio gledljiv. Ali nema apsolutno ništa da me zadrži da gledam dalje. Čak ni “bromance” dvojice glavnih likova, a ni malclom mcdowell. Tako da, preskačem ovu.

 5. sabljarka says:

  nije bas tak strasno, ako nist adrugo ima dobrih komada ;)

 6. Franko says:

  Meni su gledljivi i simpatični tj. sve što tražim od laganih ljetnih serija. Da se emitiraju najesen, sumnjam da bih ih gledao, al sad, who cares :D Jedini problem s TNT serijama je da mi dosade jako brzo (Trust Me, Raising the Bar ecc.)

 7. CelaviBezRuku says:

  zaspo nakon 15 minuta. i nije mi žao :)

 8. CelaviBezRuku says:

  sad, par epizoda kasnije… jedina preporuka – izbjegavati pod svaku cijenu. lošije od brazilskih sapunica. užasna gluma, još lošija priča… nema šta nema. :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *