Autori Dextera imaju plan™, najozbiljnije – serijala.com
Trenutno čitaš
Autori Dextera imaju plan™, najozbiljnije

Autori Dextera imaju plan™, najozbiljnije

Nedavno službeno najavljene dodatne dvije sezone – sedma i osma – trebale bi biti posljednje za Dextera, rekao je Showtimeov predsjednik zabavnog programa David Nevins, čije komentare prenosi EW.com. Povrh toga, najavljuje da planovi za završetak već postoje te se pokreću već u finalnim trima epizodama ove sezone:

Obnova za još dvije sezone daje nam mogućnost jasnog plana kada i kako ćemo završiti. Ove sezone dogodit će se neke stvari koje postavljaju vrlo jasan cilj za završetak serije, kojeg ćemo razvijati iduće dvije sezone.

Naravno, upitan je li odluka o završetku nakon osme sezone konačna, Nevins se ogradio – “Nikad ne reci nikad, no svi rade s tom pretpostavkom. Može se dogoditi da autori dođu s idejom i kažu da im treba više vremena.”

U međuvremenu, Dexter kredite stečene u prvoj i četvrtoj sezoni troši brže od Grčke, a već drugu sezonu za redom svi osim najzagriženijih fanova počinju gubiti entuzijazam. “Šokantan” finalni twist posljednje epizode samo je potencirao cinizam i debelu sumnju da ćemo do kraja sezone vidjeti ikakve pomake osim Travisa (Colin Hanks) kako leži omotan plastikom. Ali hej, ako serija magično u posljednjim trima epizodama prestane biti ziheraška, s apsolutno nikakvim posljedicama događaja kroz sezonu… Super.

Sljedeća epizoda je deseta od ukupno dvanaest za ovu sezonu, a finale je na rasporedu 18. prosinca. Najava za iduću epizodu (spoileri, naravno) u nastavku:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B5XQX0c-Zwo[/youtube]
2 komentara
  • “a već drugu sezonu za redom svi osim najzagriženijih fanova počinju okretati leđa seriji.”

    Not that I care jer ne pratim Dextera, no nije li gledanost na pretty much series high i miljama ispred ostalih serija na showtimeu.

    • S aspekta gledanosti, da. Komentar se više odnosio na entuzijazam fanova / gledatelja, koji je poprilično splasnuo. I po komentarima ovdje, i ono što usput pratim na AV Clubu i redditu.

      Ali fair point. Preformulirao sam rečenicu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861