American Crime Story već dobio i treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
American Crime Story već dobio i treću sezonu

American Crime Story već dobio i treću sezonu

Prošlog rujna FX je pokupio niz nagrada za prvu sezonu nove antologije, American Crime Story. The People V. O.J. Simpson dobila je nagradu za najbolju mini-seriju, uključujući tri kipića za njene glumce. Druga sezona naručena je još odavno i bavit će se posljedicama i propustima američke administracije nakon što je uragan Katrina razorio New Orleans i Meksički zaljev.

I dok druga još nije ni blizu spremna, FX je Murphyju dao u ruke već i treću sezonu, koja će se baviti ubojstvom modnog dizajnera Giannija Versacea te “najvećom neuspjelom policijskom potjerom u povijesti”. Nema još govora o mogućim datumima premijere, no izvjesno je da druga sezona neće stići do početka iduće godine, kada je O.J. Simpson emitiran.

Recenzija: American Crime Story — Zarazna adaptacija fascinantnog, povijesnog suđenja

Prva sezona je ekranizirala zbivanja oko famoznog (i navodnog) ubojstva koje je O.J. Simpson (ili nije) počinio, te kasnijeg suđenja koje se razvilo u tangente i pitanja oko rasne diskriminacije, policijske subjektivnosti te općenito pretvorilo u golemi medijski cirkus. I bila je jedna od najboljih stvari na televiziji ove godine.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861