Amazon naručio povijesnu fikciju The Man In the High Castle – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon naručio povijesnu fikciju The Man In the High Castle

Amazon naručio povijesnu fikciju The Man In the High Castle

Već u drugoj godini produkcije vlastitih serija, Amazon je digao Zlatni globus za najbolju seriju, a sada bi možda mogao stvoriti i hit. Transparent je odlična serija, ali vrlo nišna i nekomercijalna, no u posljednjem pilot ciklusu The Man In the High Castle postala je njihova najgledanija nova serija — naravno da su je brzo i naručili za prvu sezonu.

Prošli mjesec Amazon je gledateljima ponudio da prosude i ocijene novi niz pilota, a najbolje reakcije kritike i publike pokupio je upravo pilot The Man in the High Castle, adaptacija romana Philipa K. Dicka. Povijesna fikcija smještena je u svijet gdje su Saveznici izgubili Drugi svjetski rat, a Amerika je podijeljena na japansku i njemačku vlast.

Osim toga, Amazon je naručio jednosatnu crnu komediju Mad Dogs, koju producira Shawn Ryan, autor FX-ovog The Shielda. Bazirana je na istoimenoj britanskoj seriji, a prati ponovni susret propalih četrdeset-nešto-godišnjaka; samaca, razvedenih i oženjenih, koji se nalaze na prijelomnim točkama svojih života.

Također, za drugu sezonu obnovljena je glazbena dramedija Mozart In the Jungle, koja je debitirala početkom ovog mjeseca. Seriju su kreirali Roman Coppola i Jason Schwartzman, a serija prati zbivanja iza kulisa simfonijskog orkestra. Druga sezona planirana je za iduću godinu.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861