Abrams, O’Quinn i Emerson na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Abrams, O’Quinn i Emerson na NBC-u

Abrams, O’Quinn i Emerson na NBC-u

Michael Emerson i Terry O’Quinn tokom pet godina (Emerson je priključen u drugoj sezoni) zajedničkog snimanja Losta postali su dobri prijatelji i već prije govorili o mogućoj zajedničkoj seriji.

Pred par dana pisali smo da je Abrams u pregovorima sa nekoliko mreža oko potencijalne nove serije sa već spomenutim dvojcem u glavnim ulogama. Današnja vijest veli da je Abrams prodao projekt NBC-u, s kojim trenutno surađuje na Undercoversima, a zainteresirani su bili ABC i Fox.

Pilot / projekt se trenutno zove Odd Jobs, a prezentiran je kao humoristična drama sa “Lockeom” i “Benom” kao bivšim tajnim agentima. Josh Appelbaum i Andreme Nemec, s kojima je Abrams surađivao već na Aliasu, izvršni su producenti i scenaristi. Standardna procedura vrijedi i u ovom slučaju, prvo pilot, a onda eventualna narudžba serije.

U ostalim vijestima o pilot projektima… Cameronove Istinite laži, o kojima smo također već pisali, osigurao je ABC. Alex Kurtzman i Roberto Orci, česti Abramsovi suradnici, prodali su Foxu još jedan projekt. Nakon Fringea, zajedno sa Davidom Guggenheimom radit će pilot nazvan Exit Strategy, opisan kao akcijski procedural o agentima CIA-e čija je operacija pošla po zlu. Bravo dečki, još jedan procedural.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861