James Cameron u svijetu TV serija – serijala.com
Trenutno čitaš
James Cameron u svijetu TV serija

James Cameron u svijetu TV serija

J.J. Abrams je u svijetu TV serija već neko vrijeme (Fringe, Undercovers), istim stazama krenuo je i Steven Spielberg (Terra Nova, Falling Skies), a sada stiže i James Cameron.

James Cameron je zaslužan za Titanic, donedavno najuspješnijeg filma svih vremena, nije mu bilo dovoljno, snimio je Avatara, koji je debelo premašio Titanica, no ni to mu nije dovoljno pa se seli na TV-ekrane gdje se nada čemu? Naravno, također postavljanju rekorda. Ako ništa drugo, barem onih u gledanosti.

Kako prenosi Deadline, namjerava svoje filmsko ostvarenje Istinite laži (True Lies, Arnold Schwarzenegger i Jamie Lee Curtis) adaptirati u TV seriju. Cameron bi tako uz Rae Sanchinija i Jona Landaua bio izvršni producent serije, a scenarij će napisati Rene Echevarria. Trenutno traju pregovaranja oko toga koja će mreža preuzeti seriju. No to nije sve, pored serije, Cameron nije isključio mogućnost da se snimi filmski nastavak.

Najizglednije je da će rad na ovoj seriji potrajati neko vrijeme budući da Cameron planira snimiti još najmanje dva nastavka filma Avatar, a na drugom radi već ozbiljnije. Tako da ima pune ruka posla, no lijepo je znati što se kuha.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861