Rick & Morty zaradili dodatnih 70 epizoda od Adult Swima – serijala.com
Trenutno čitaš
Rick & Morty zaradili dodatnih 70 epizoda od Adult Swima

Rick & Morty zaradili dodatnih 70 epizoda od Adult Swima

Nakon što smo jučer pisali o neobičnoj obnovi Outlandera za dvije sezone, danas je Adult Swim odlučio pokazati srednji prst tom ugovoru Starza i produkcijske kuće koja proizvodi Outlandera i naručio je sedamdeset (70) novih epizoda svoje animirane serije, Rick and Morty. Koliko je to sezona… ne znamo. Kada će nove epizode biti na televizoru… ne znamo. Vjerojatno ne ove godine. Možda ne ni sljedeće. Jednog dana svakako.

Rick & Morty se emitira od 2013. na Adult Swimu i u tri sezone prikupili su okruglih 31 epizodu. Sa 70 dodatnih to bi bilo 101 epizoda što je, gle čuda, dovoljno za ono u čemu leži najveća lova – syndication. Syndication, odnosno repriziranje, je prodaja prava na emitiranje serije po prvi puta van matične mreže. U ovom slučaju produkcijski studio prvo prodaje seriju nekoj mreži, za prvo, originalno emitiranje (Adult Swim), a nakon određenog broja epizoda/sezona, serija se prodaje drugoj mreži, koja je obično reprizira tjedno ili dnevno u istom terminu. Prag isplativosti je dosad obično bio 100 epizoda, no u posljednje vrijeme prolazi i 88.

U svoje tri sezone, animirana priča o Ricku i njegovom unuku Mortyju je pokazala da je više od samo blesave eksplicitne zabave ubijanja intergalaktičkih štetočina i spašavanja svjetova, već da posjeduje i blisku duhovnu notu srednjoškolskih ljubavi, obiteljskih prepirki i gubitaka voljenih.

Rick & Morty će se vratiti jednog dana u četvrtoj sezoni, a ovim tempom serija će završiti 2039.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861