Rick and Morty: Povratak animirane serije s novim glasovima za naslovna dva junaka – serijala.com
Trenutno čitaš
Rick and Morty: Povratak animirane serije s novim glasovima za naslovna dva junaka

Rick and Morty: Povratak animirane serije s novim glasovima za naslovna dva junaka

Adult Swimova animirana serija Rick & Morty vraća se u listopadu na male ekrane. Domaći HBO još ništa nije javio, ali izgledno je da će nova sezona biti dostupna i na HBO Maxu paralelno (ili barem vrlo brzo) s američkom premijerom. No, ono zanimljivije jest što je Adult Swim predstavio novi trailer u kojem po prvi put možemo čuti nove glasove za Ricka i Mortyja nakon što je Justin Roiland dobio otkaz.

Podsjetimo, Roiland je otpušten sa serije i svojih povezanih poslova zbog zlostavljanja, zloupotrebe položaja i seksualnog uznemiravanja. Adult Swim još nije potvrdio tko daje glasove u novim epizodama Ricka i Mortyja, ali prema viđenom čini se da neće biti veliki problem zamijeniti Roilanda.

Serija u Adult Swim produkciji prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka Mortyja u međugalaktičke eskapade. Glavnim likovima glasove Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer. Autor i izvršni producent serije jest Dan Harmon. Sedma sezona stiže 15. listopada.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861