Brooklyn Nine-Nine otkazan, odmah kreću nagađanja hoće li ga netko oživjeti – serijala.com
Trenutno čitaš
Brooklyn Nine-Nine otkazan, odmah kreću nagađanja hoće li ga netko oživjeti

Brooklyn Nine-Nine otkazan, odmah kreću nagađanja hoće li ga netko oživjeti

Sredina svibnja vrijeme je kada glavne američke mreže čiste svoj program, a pod usisavač je nažalost podletio i Brooklyn Nine-Nine. Nakon pet sezona, Fox je otkazao komediju male, ali lojalne publike, pa su se Andy Samberg, Andre Braugher i kompanija našli na cesti bez svojih policijskih znački.

U istom potezu Fox se riješio drugih dviju slabo gledanih komedija, Last Man on Earth i The Mick, koji staju na svoje četiri, odnosno dvije sezone. Brooklyn je u prvoj sezoni bio omanji hit za Fox te odmah pokupio Zlatni globus za najbolju komediju, mreža ga je potom počastila i ekskluzivnim mjestom nakon Super Bowla 2014. godine, ali nikad nije postao pravi hit.

Kako to već ide u televizijskom svijetu, kada neka iole kultnija serija bude otkazana, kreću peticije i apeli za njeno oživljavanje. Iskazali su se fanovi Brooklyna te seriju dogurali na prvo mjesto trending tema na Twitteru sinoć. Piše Deadline, navodno se Hulu zainteresirao kao opcija za nastavak serije, obzirom da već pruža streaming dom ekipi iz policijske stanice 99. Spominje se i TBS koji vrti reprize starijih sezona, no što će na kraju proizaći iz svega toga, ostaje za vidjeti u narednim tjednima…

Hulu je primjerice već spasio jednu Foxovu komediju — The Mindy Project otkazana je nakon tri sezone na Foxu 2015. godine, a uz pomoć streaming servisa ove će godine završiti u sedmoj sezoni.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861