I Gruzija svoje Simpsone ima – serijala.com
Trenutno čitaš
I Gruzija svoje Simpsone ima

I Gruzija svoje Simpsone ima

Vrijeme je blagdana i ljudi putuju češće nego inače, pa eto ako vas put kojim slučajem odvede u Gruziju na recimo neki doček Nove godine, možete upaliti vaš omiljeni aparat i otkriti još jednu gruzijsku ponudu, The Samsonadze. Ne, vaše mamurne okice nisu baš toliko zamućene, nisu to Simpsoni iako “sumnjivo” sliče.

Riječ je također o animiranoj porodici koja živi u izmišljenom gradu i osim što konceptom i izgledom podsjećaju na svoje američke rođake, oni im zaista i jesu svojevrstan tribute. Autor i producent Shalva Ramishvili kaže da osim što su Samsonadze posveta Simpsonima, uz puno sličnosti doista se dosta razlikuju, a i prilagođeni su gruzijskim životnim okolnostima.

Gela i Shorena Samsonadze imaju dvoje djece, Shorenu i Gia te kućnog ljubimca, papigu Koke. Homerov “gruzijski brat” Gela zaposlen je u banci, a serija prati njegove obiteljske i poslovne dogodovštine.

The Samsonadze se emitiraju u Gruziji već nekoliko tjedana i tko zna, ako mi ne odemo do njih, možda oni dođu do nas. (The Independent)

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861