Trailer: Banshee je nova povratnička serija autora True Blooda – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Banshee je nova povratnička serija autora True Blooda

Trailer: Banshee je nova povratnička serija autora True Blooda

Početkom iduće godine na Skinemaxu Cinemaxu debitirat će akcijska drama Banshee, koju producira autor True Blooda i Six Feet Under, Alan Ball. Rekli bismo da je angažiran da, kao iskusniji i utjecajniji producent, nadzire i vodi nešto neiskusniji autorski dvojac, Jonathana Troppera i Davida Schicklera.

Kaže službeni, kratki sinopsis: “Anthony Starr je Lucas Hood, bivši prevarant i lopov koji preuzima identitef šerifa gradića Banshee u Pennsylvaniji, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti, a love ga opasni kriminalci koje je izdao pred nekoliko godina.”

Pogledate li tri kraća teaser trailera bit će vam jasno na što serija cilja — biti napeti akcijski triler sa obavezna dva-tri para golih sisa po epizodi. Nisu badave Cinemaxu nadjenuli nadimak Skinemax, a i njihova prva originalna serija Strike Back imala je isti štih.

Osim toga, jer je nama ‘Rvatima uvijek zanimljivo kad netko naš glumi na američkoj televiziji i filmu, spomenimo da jednu od sporednih uloga ima Ivana Miličević, glumica hrvatskih korijena rođena u Sarajevu.

Serija će debitirati 11. siječnja.

 

 

 

2 komentara
  • hm, six feet under mi je bila jedna od najbolji serija uopće, i s entuzijazmom sam krenula gledati true blood, odgledala prvu sezonu i na drugoj stala, jezivo antipatični glavni likovi, konobarica i vampir, su presudili. čekam banshee, valjda će biti bolje :).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861