The Last of Us: Uloga Joela ponuđena Mahershali Aliju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us: Uloga Joela ponuđena Mahershali Aliju

The Last of Us: Uloga Joela ponuđena Mahershali Aliju

Ekipa HBO-ove nadolazeće adaptacije jedne od najboljih videoigara svih vremena, The Last of Us, pronašla je glavnog glumca. Barem onog kojeg žele vidjeti u glavnoj ulozi jel. The Illuminerdi ekskluzivno doznaje da je uloga Joela ponuđena dobitnku nagrade Oscar, Mahershali Aliju. Ali se još nije oglasio, ali čini se da je samo za jedan potpis udaljen od prihvaćanja uloge.

Podsjetimo, Variety je prošle godine potvrdio da će Neil Druckmann, autor Playstationove ekskluzive, surađivat s Craigom Mazinom na projektu kao izvršni producent serije, što je nešto što se vrlo rijetko događa u svijetu adaptacija videoigara. Carolyn Strauss će producirati za HBO, a Evan Wells za Naughty Dog, studio koji je igre i napravio. Serija će se temeljiti na igri izdanoj 2013., a postoji mogućnost da će adaptirati i dijelove priče iz prošlogodišnjeg nastavka. The Last of Us Part II je u prodaju puštena u lipnju prošle godine kao jedna od posljednjih velikih ekskluziva za Playstation 4. U svom prvom vikendu od izlaska igra je prodana u rekordnih 4 milijuna primjeraka.

The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija. Početak produkcije očekuje se u prvom dijelu godine.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861