The Last of Us: Pedro Pascal i Bella Ramsey odabrani za dvoje glavnih likova – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us: Pedro Pascal i Bella Ramsey odabrani za dvoje glavnih likova

The Last of Us: Pedro Pascal i Bella Ramsey odabrani za dvoje glavnih likova

Nakon što je jučer cirkulirala glasina da je uloga Joela ponuđena Mahershali Aliju HBO je službeno potvrdio da je Ali bio u konkurenciji, ali ipak ništa od toga. Pedro Pascal je odabran za ulogu Joela, a Bella Ramsey će utjeloviti Ellie u nadolazećoj HBO-ovoj seriji The Last of Us prema istoimenom serijalu igara kalifornijskog studija Naughty Dog.

The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija.

Pedro Pascal je nedavno posudio svoj glas (rijetko kad i lice) u Disneyjevoj seriji The Mandalorian, a Bella Ramsey je poznata po ulozi Lyanne Mormont u “Igri prijestolja”. Seriju piše autor Chernobyla Craig Mazin, a izvršni producenti su Carolyn Strauss za HBO, Evan Wells za Naughty Dog te Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions. Pilot će režirati ruski redatelj Kantemir Balagov. Početak produkcije očekuje se u prvom dijelu godine.

Pročitaj još

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861