Disney je izbacio Ginu Carano iz svih budućih Star Wars projekata – serijala.com
Trenutno čitaš
Disney je izbacio Ginu Carano iz svih budućih Star Wars projekata

Disney je izbacio Ginu Carano iz svih budućih Star Wars projekata

Gina Carano je i službeno dobila pedalu sa svih budućih projekata Lucasfilma, a studio je potvrdio da nemaju nikakvih budućih planova za lik Care Dune koji je Carano utjelovila u prve dvije sezone The Mandaloriana.

Prošle se jeseni glumica našla u nezavidnoj situaciji koju je sama skuhala kada je putem društvenih mreža ismijavala transrodne osobe, bila protiv nošenja maski u pandemiji, širila teoriju zavjere da su izbori u Americi ukradeni i slično. Carano se jučer ponovno pronašla u problemima nakon što je postavila pa izbrisala post na Instagramu u kojem je usporedila reakcije na svoja uvjerenja s postupanjem protiv Židova u holokaustu.

Disney i Lucasfilm su ovdje povukli crtu i otkazali svaku trenutnu i buduću suradnju s Ginom Carano, a putem kratkog priopćenja za medije objavili su da su “njezini postovi na društvenim mrežama u kojima ismijava i blati ljude na temelju njihovog kulturnog i vjerskog identiteta odvratni i neprihvatljivi.”

Pročitaj još

Treća sezona Mandaloriana je naručena, a spinoff Rangers of the New Republic u kojem je prema glasinama trebala glumiti i Gina Carano ide dalje bez njenog učešća u projektu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861