The Last of Us će se snimati u Kanadi, kamere se pale u srpnju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us će se snimati u Kanadi, kamere se pale u srpnju

The Last of Us će se snimati u Kanadi, kamere se pale u srpnju

Nakon kraćeg zatišja novosti vezanih uz nadolazeću HBO-ovu adaptaciju Naughty Dogove franšize The Last of Us CBC je objavio da će snimanje krenuti za nešto više od tri mjeseca u okolici Alberte u Kanadi. Kanadski ceh objavio je vijest da će snimanje na seriji početi 5. srpnja ove godine, a da je planirani datum završetka produkcije 8. lipnja sljedeće godine. Produkcija će trajati duže od 11 mjeseci tako da ne očekujte premijeru prije zime 2022. Premijer oblasti Alberte Jason Kenney objavio je da je ovo najveća i najskuplja filmska ili televizijska produkcija u povijesti Kanade.

Podsjetimo, The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija. Pedro Pascal je odabran za ulogu Joela, a Bella Ramsey će utjeloviti Ellie u HBO-ovoj adaptaciji.

Seriju piše autor Chernobyla Craig Mazin, a izvršni producenti su Carolyn Strauss za HBO, Evan Wells za Naughty Dog te Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions. Redatelj obje igre Neil Druckmann također će sudjelovati u izradi serije kao producent i konzultant. Pilot će režirati ruski redatelj Kantemir Balagov.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861