The Good Guys 1×02: Bait and Switch – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Guys 1×02: Bait and Switch

The Good Guys 1×02: Bait and Switch

Druga epizoda započinje novim slučajem u kojemu će Dan i Jack probati otkriti tko razbija stakla na prozorima kuća. Ponovno, na prvi pogled, mali zločin, iza kojega se krije nešto puno veće – krijumčarenje automobila. Epizoda koja ima manje akcije i humora od prethodne.

Ova epizoda je dobar pokazatelj kako se ekipa uistinu trudi priuštiti što više smiješnih scena, ali jednostavno ne ide. Da se Dan ne slaže s laptopom baš najbolje shvatili smo još u prošloj epizodi, dok će u ovoj stvari otići jedan korak dalje. Dan, naime, mislima pokušava upaliti laptop, te tako locirati kolegu koji je u nevolji. To jednostavno ne ide, pa uskače Julius koji čak zna upaliti laptop. To je vjerojatno trebalo ispasti smiješno, ali jednostavno nije, a takvih je fora bilo još nekoliko tijekom epizode. Trude se, pokušavaju biti što smiješniji, no tek u rijetkim scenama uspijevaju uistinu nasmijati (i zabaviti).

U ovoj epizodi smo imali prilike nešto pobliže upoznati jednu od glavnih ženskih uloga serije – Liz (Jenny Wade). Mora se priznati da joj ljepote ne nedostaje, a ona i Jack bi mogli imati ozbiljnu vezu uskoro, dakako, ukoliko im to dopusti neumorni Dan. Dan je tugovao za svojim automobilom – Trans Amom. U prošloj epizodi ga je tek kupio, a u ovoj već izgubio. Na sreću za njega, ubrzo su ga našli i ta priča je završila sretno.

Dijalozi su zanimljivi, zapravo, što god izađe iz Danijevih usta ugodno je za čuti. On se voli zezati, pogotovo kada su osobe ljepšeg spola u pitanju, uvijek je za akciju, voli svoj Trans Am skoro više od ičega, te ima neobičan pristup rješavanju slučajeva. Kako ga sve više upoznajemo, postaje sve zanimljiviji. Ako ništa drugo, barem se zbog njega isplati gledati seriju. Whitford uistinu prilično dobro obavlja svoj posao.

U svakom slučaju, epizoda sadržajno slabija od prethodne, no bilo je nešto više Danovih trenutaka pa smo ponovno dobili prosjek. Ne treba zaboraviti ni jedan obrat u slučaju, no već smo navikli da nas FOX time časti u serijama ovakvog tipa. Što se Jacka tiče, on dobiva otprilike podjednaku minutažu kao njegov kolega, on je više kao savršen tip muškarca, koji pazi na posljedice, oprezniji je, no zato i manje zanimljiviji.

punapunapolapraznaprazna

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861