Glee se vraća 21. rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Glee se vraća 21. rujna

Glee se vraća 21. rujna

Gleekovci napokon mogu početi s odbrojavanjem – FOX je objavio da se popularna serija vraća na male ekrane 21. rujna.

Na mreži će većina serija krenuti u novu sezonu tijekom tradicionalnog premiere weeka, koji započinje u ponedjeljak 20. rujna, s premijerama 7. sezone Housea i nove drame Lonestar. Kao što je već prethodno spomenuto, Glee se vraća u utorak, 21. rujna zajedno s premijerama dvaju novih sitcoma, Raising Hope te Running Wilde.

Iako je za srijedu previđen Hell’s Kitchen / Lie to Me combo, fanovi krimi serije morat će se strpiti do premijere 3. sezone, jer ona starta tek 10. studenog. Hell’s Kitchen kreće s dvosatnim epizodama 22. rujna.

Bones i Fringe vraćaju se u četvrtak, 23. rujna, a u petak, 24. rujna, stiže nam druga sezona Human Targeta, te, kako to FOX navodi, “fall premiere” The Good Guysa. Izgleda da Fox nije odustao od serije usprkos mržavoj gledanosti prve polovice sezone koja se trenutno emitira.

Premiere week zatvara FOX-ov ‘animation domination’ 26. rujna, s premijerama The Simpsonsa i The Cleveland Showa, zaključno s jednosatnom premijerom Family Guya. American Dad se vraća tjedan kasnije, i to sa svojom 100. epizodom.

Ako nekog zanima, standardni subotnji combo Cops / America’s Most Wanted, koji se emitira i tijekom ljeta, službeno ulazi u nove sezone 11. rujna, kada će biti emitirana nevjerojatna 800-ta epizoda Copsa.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861