K. Reilly o budućnosti FOX-ovih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
K. Reilly o budućnosti FOX-ovih serija

K. Reilly o budućnosti FOX-ovih serija

Kevin Reilly je dao ponešto informacija o budućnosti FOX-ovih serija kod kojih su upitne nove sezone. Informacije su prilično zanimljive, premda ne otkrivaju previše toga dosta toga se može naslutiti. Najviše pažnje je privukla serija 24, ukoliko FOX odluči prekinuti seriju nakon ove sezone postoji mogućnost da je NBC preuzme.

Ovi dani su posebno zanimljivi u svijetu TV-serija, posebice za američku TV-kuću FOX, odnosno serije koje dotična emitira čije su sudbine vrlo neizvjesne. Za seriju Lie To Me Kevin je izjavio kako planiraju emitirati epizode na ljeto. I dalje ostaje nejasno hoće li emitirati tada preostalih 11 epizoda i hoće li serija imati novu sezonu. Što se tiče nove akcijske serije Human Target stvari su 50/50, gledanost je na granici uspješnog tako ni s ovom serijom stvari nisu načisto, ipak, Kevin kaže kako bi volio vidjeti novu sezonu sljedeće godine. Serije koje se emitiraju utorkom bi se i u budućnosti trebale nastaviti emitirati dotičnim danom tako se čini kako bi Fringe ipak mogao dočekati novu sezonu. Inače, od svih navedenih serija, upravo o Fringeu je Kevin govorio najoptimističnije te kako ima najveće šanse za novu sezonu.

I dolazimo do serije 24 gdje je situacija vrlo neizvjesna. Još uvijek ništa nije odlučeno, još uvijek se ne zna hoće li osma sezona biti posljednja, a kako Kevin kaže, odluka koja se mora donijeti je vrlo teška. Ni oko ove serije nije poznato previše informacija no situacija je postala puno zanimljivija kada se iz NBC-a oglasila Angela Bromstad. Sukladno s Reillyevim informacijama u budućnosti FOX-ovih serija, Angela je izjavila ponešto i o budućnosti pojedinih NBC-ovih serija, između ostaloga, izjavila je kako pregledavaju status serija ostalih mreža te razmatraju mogućnost preuzimanja serije 24 ukoliko FOX odluči prekinuti seriju. Angela kaže kako su zainteresirani za 24 te kako bi im se, ukoliko dođe do toga, preuzimanje isplatilo.

Komentari (1)
  • mislim da je za LTM izjavio da je velika sigurnost da će ići i dalje na jesen (vjerojatno misli na treću sezonu). :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861