CW radi remake Nikite – serijala.com
Trenutno čitaš
CW radi remake Nikite

CW radi remake Nikite

CW je zaposlio svoj kreativni tim da duboko razmisli što želi napraviti kako bi izvadio svoju mrežu iz pakla najlošije gledane osnovne TV stanice. Maštoviti i nadasve talentirani ljudi kojima CW daje novac (!) za to što rade, osmislio je fantastičnu ideju. Ovako je izgledao proces razmišljanja tih mladih i uspješnih ljudi. Kojima CW daje plaću.

John:

Kako ćemo svoju mrežu izvući iz goleme količine fekalija u kojoj se trenutno nalazi?

Cassandra:

Hej, Johne, ne mogu noćima spavati i nijedna ideja mi trenutno ne pada na pamet. K vragu i sve, ovo je teško.

Iz kuta sobe u kojoj su veliki umovi našega doba kuhali recept za uspjeh, mladi Benjamin je dignuo kažiprst i naglas rekao:

Sjajna ideja mi je pala na um. Ajmo remakeati Nikitu!!! Naš voljeni CW je nedavno remakeao Beverly Hills 90210 i Melrose Place! Jeste li vidjeli sjajne rezultate koje su te dvije serije polučile za našu mrežu? U Melrose Placeu su čak Heather Locklear uspjeli nagovoriti da se vrati! Mi ćemo uposliti tipa koji je unakazio Terminator franšizu da nam bude producent!

Cijela soba je počela vikati, urlati, slaviti, petice dlanovima su se djelile šakom i kapom, šampanjac se otvarao, prolijevao na sve strane, pizze su se naručivale iz najskupljih pizzerija… Atmosfera je bila kao jučer kad je Steve Jobs najavio novi Apple iPad koji je razveselio sve Apple fanatike. Međutim… Nitko Johnu, Cassandri, Benu i ostalima nije rekao da 90210 i Melrose Place ne valjaju ništa ni u remakovima, kao što nisu ni prije 20 godina, isto kao što Jobsu nitko nije rekao da iPad nikome, osim Apple fanaticima (ali zapravo čak ni njima) ne treba. Mislim, nema čak ni multitasking – pa tko je tu lud? Kako ću moći gledati novu Nikitu i u isto vrijeme pljuvati po njoj na Twitteru?

Sva imena (osim onoga Stevea Jobsa) i razgovori u priči iznad su fiktivni. Nadamo se. Vijest o novoj Nikiti nažalost nije fiktivna. Remake Nikite gledajte (ili još bolje nemojte) najesen na CW-u.

Izvor: (HollywoodReporter)

6 komentara
 • ovaj članak je jako subjektivan
  vidi se da ovdje svako moze napisat sto zeli
  ne veselim se ovome, ali samo zato sto se 90210 recimo ne svida tebi osobno, ne znaci da ne valja

 • Pa da, autori mogu napisati sto zele, ne vidim poantu cenzure.
  Ali gle, vrijedi i reversal poante, ako se tebi svidja, ne znaci da valja :)
  Budimo realni 90210 nije bas primjer kvalitetnog tv programa, kamoli remakea.
  A clanak je prvenstveno zezancija pa ga i iz te perspektive probaj gledati :)

 • ma okey, svako ima svoje misljenje
  samo shvatio sam ovo kao vijest a na recenziju, znaci iznosi se objektivno cinjenice, al ok da ne ulazimo u rasprave, ionako ne mislim gledat ovo

 • Nismo dosad bili, a vjerujem da necemo ni ubuduce, preveliki fanovi suhoparnog iznosenja podataka. Ne radi se o poslovnom dnevniku i ne komentiramo dogadjanja na burzi, ovo je showbusiness, valjda slobodno tu i tamo prokomentiramo neke stvari na laganiji nacin.
  Ajde, mooozda tu i tamo pretjeramo (Heroesi) ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861