Autori Igre prijestolja rade novu Star Wars trilogiju, u razvoju i serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Autori Igre prijestolja rade novu Star Wars trilogiju, u razvoju i serije

Autori Igre prijestolja rade novu Star Wars trilogiju, u razvoju i serije

Nakon što su popularizirali jednu SF/fantasy franšizu, autori HBO-ove “Igre prijestolja” sada sele u Disney kako bi razvili još jedan serijal Star Wars filmova. Lucasfilm i Disney objavili su da će David Benioff i D.B. Weiss producirati i pisati scenarij za nove dodatke franšizi, serijal filmova koji će biti odvojen i od Skywalkerove sage, i od već ranije najavljene trilogije Riana Johnsona, redatelja posljednjeg filma “The Last Jedi”.

Za one koji broje, to je sad najavljena nova trilogija (Rian Johnson), novi serijal filmova (Weiss i Benioff), dva samostalna filma koja slijede i deveta epizoda koju radi J.J. Abrams.

Ništa se dodatno i bitno ne zna o projektu ekipe sa Game of Thronesa, tako da vam nećemo sada prevoditi komplimente koje im je u objavi pisalo vodstvo Disneyja i Lucas filma. Ovo doduše pod upitnik stavlja njihov angažman na HBO-ovoj najavljenoj seriji Confederate, koju su trebali voditi. Benioff i Weiss bit će potpisani kao izvršni producenti na svim budućim spin-offovima “Igre prijestolja”.

Osim toga, Disneyjev direktor Bob Igor najavio je i televizijske projekte. Potkraj prošle godine pričalo se o seriji razvijanoj za Disneyjev streaming servis koji se pokreće iduće godine, a sada je najava proširena na “više TV projekata”. Iger je napomenuo da nije riječ o samo jednoj, već “više” serija na kojima se intenzivno radi. Što znači više? Pa definitivno više od “jedan” ili “jedna”. Projekti su to koji će se emitirati na Disneyjevoj platformi, koja još i ne postoji, a uključivat će “velike talente”. Hoće li to biti live-action serije ili animirane serije ili i jedno i drugo – ne znamo. Više o svemu ovome “vrlo brzo”, kaže Bob Iger.

 

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861