Arrow, The Vampire Diaries i Supernatural obnovljeni za nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Arrow, The Vampire Diaries i Supernatural obnovljeni za nove sezone

Arrow, The Vampire Diaries i Supernatural obnovljeni za nove sezone

CW se požurio sa obnovama svojih triju najpopularnijih serija — ovosezonski debitant Arrow, još uvijek najgledaniji The Vampire Diaries te nadnaravno dugovječni Supernatural bit će na programu i tokom iduće sezone, 2013/14. Ovo su, dakle, narudžbe za drugu (Arrow), petu (The Vampire Diaries) i devetu sezonu (Supernatural).

Arrow je trenutno uvjerljivo najgledanija nova CW-ova serija i njihov najveći hit od premijere Vampirskih dnevnika. Ove je godine pogurao i Supernatural u drugu mladost, nakon što je serija izvučena iz termina petkom, gdje joj je bila namijenjena lagana i dostojanstvena smrt.

Ovo su tri apsolutno logične odluke za CW, koje su bile tek puka formalnost. Mreži tek predstoje teške odluke o sudbinama preostalih pet serija. Među njima najbolje gura (ali i to je relativno) Beauty and the Beast, ponajviše zahvaljujući gledateljima The Vampire Diariesa, koji se emitira u prethodnom satu. Hart of Dixie, The Carrie Diaries, Nikita i 90210 ostaju neizvjesni; Emily Owens, M.D. otkazana je i nedavno završila, dok je Gossip Girl također završila svoj niz od šest sezona.

15 komentara
  • pa daaaj, devet sezona supernaturala :D ono što je dobro počelo, solidno se nastavilo, završit će kao najveća splačina na televiziji. šteta

  • Vampire Diaries su pravi guilty pleasure. Jeste teen dramica, ali kojom brzinom redjaju zaplete je super.. Ok, nije kvalitetna serija jer je zaplet vazniji od kvalitetne karakterizacije pa likovi menjaju strane po nekoliko puta u epizodi, ali su zabavni i definitivno imaju onaj osecaj Buffy vampire slayera, meni veoma drage serije iz 90-ih koju sam gledao kao klinac.. Bacicu pogled i na spin off.

  • Arrow zasluzeno po drugu sezonu…za Supernatural bi volia da zaokruze pricu i zavrse sa serijom, a ne da postane neki procedural koji ce ako bude ima dobru gledanost produzit dovjeka

  • Ova sezona Supernaturala je puno bolja od prosle dvije. Zadnje dvije epizode vode seriju u jednom smjeru koji mi se jako sviđa tako da mi je drago zbog obnove.

  • Prva sezona Arrow-a me razočarala. Prvih par epizoda je bilo super, ali sve dalje je bilo tako ravno i predvidljivo. Šteta bilo je potencijala.

  • arrowa malo razvlače previše, to što su oni ispričali u 14 epizoda moglo se stavit u 7, a žao mi je što nisu obnovili emily owens baš je bila simpatična serija :/

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861