Abramsovi špijuni – serijala.com
Trenutno čitaš
Abramsovi špijuni

Abramsovi špijuni

Nova serija J.J.-a Abramsa, Undercovers, sljedeće sezone kreće na NBC-u. O čemu se radi?

Opisuje ju se kao miks filma Mr. & Mrs. Smith te trilogije o Jasonu Bourneu. Radnja se vrti oko bračnog para Samanthe i Stevena Blooma, koji su nakon nekoliko godina mirovine reaktivirani kao CIA-ini agenti.

Čini se da su glavne uloge zasad podijeljene, Boris Kodjoe dobio je ulogu Stevena, a Gugu Mbatha-Raw Samanthe Bloom. Zgodna je ta rana mirovina, obzirom da glumački par ima ~ 35 godina.

Gerald McRaney glumi njihovog šefa, CIA-inog operativca koji je regrutirao dvojac i služi kao veza između njih i agencije. Osim njih, zasad je angažiran i Ben Schwartz kao mlađi CIA-in agent.

Najavljeno je da će Abrams režirati pilot. Osim redateljske uloge, potpisuje ga se kao izvršnog producenta i scenarista pilota, a nakon toga ćemo vidjeti hoće li ponovo zbrisati kao sa Losta.

Prema riječima čelnice NBC-jevog primetimea Angele Bromstad, Undercovers neće biti klon njegove prethodne špijunske serije, Aliasa. Dobro, biti će bondovskih geđeta i negativaca, ali:

Mislim da je to veoma različita serija. Ima puno prizemniji ton, recimo to tako. Bazirana je na realnosti, ali definitivno ima laganiji ton i odnos između supružnika. Nije to mračna serija o CIA-inim operativcima.

Dodala je da radnja neće biti previše vezana, već se radi o proceduralu koji će radnju započinjati i završavati radnju unutar (t)jedne epizode.

Premijera Undercoversa očekuje se na jesen 2010.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861