2. sezona za Men of a Certain Age – serijala.com
Trenutno čitaš
2. sezona za Men of a Certain Age

2. sezona za Men of a Certain Age

Dobre vijesti iz kabelske mreže TNT. Men of a Certain Age, dramedija koja je svoju premijeru imala početkom prosinca, dobila je drugu sezonu sa 10 epizoda.

Iako je gledanost sa početnih 5.43 milijuna pala do okruglih 3 za prošlu epizodu, polako se počinje stabilizirati oko te brojke.

Radi se o seriji koju je kreirao, te u njoj ima glavnu ulogu, Raymond Romano, poznatiji vam iz sitcoma Svi vole Raymonda. Uz njega odličnu glumačku trojku zaokružuju Scott Bakula i Andre Braugher (koji se i sam bome zaokružio).

Trojac prolazi kroz krizu srednjih godina, s kojom se najteže nosi Romanov lik. Ogorčen i pregažen, nakon 20 godina braka našao se “na tržištu”, a em nije bas najsnalažljiviji među ženskim rodom, em ga pomalo muči i kocka…

Definitivno se radi o svježoj karakternoj drami, čija radnja možda jest spora, no ona vas sigurno neće držati uz seriju iz tjedna u tjedan. S druge strane, humor, likovi i njihov međusobni odnos bi svakako mogli. Šteta što prva, a eto sad i druga, sezona imaju samo po 10 epizoda.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861