Undercovers (Na tajnom zadatku) – od 29. rujna na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Undercovers (Na tajnom zadatku) – od 29. rujna na Doma TV

Undercovers (Na tajnom zadatku) – od 29. rujna na Doma TV

Undercovers

Putem press priopćenja s Doma TV:

Od producenta Zvjezdanih staza i ‘Lost’ dolazi uzbudljiva serija

o špijunskom bračnom paru.

Ne propustite ‘Na tajnom zadatku’

od 29.rujna na Doma TV-u

(UNDERCOVERS), SAD, 2010. WB, SERIJA

Autori: .J.J. Abrams, Josh Reims

Uloge:

  • Gugu  Mbatha-Raw  – Samantha Bloom
  • Boris  Kodjoe  – Steven Bloom
  • Ben  Schwartz  – Bill Hoyt
  • Mekia  Cox  – Lizzy Gilliam
  • Carter  MacIntyre  – Leo Nash
  • Gerald  McRaney  – Carlton Shaw

Nagrade:

2011. godine serije je nominirana za nagradu Image i to u dvije kategorije – za najboljeg redatelja i glumicu.

Od priznatog filmaša J.J.-a Abramsa te izvršnog producenta Josha Reimsa dolazi seksi i zabavna špijunska drama koja dokazuje kako je brak i dalje najopasnije svjetsko partnerstvo.

O RADNJI

PRIVATE Steven Bloom (BORIS KODJOE) i njegova supruga Samantha (GUGU MBATHA-RAW) na prvi su pogled tipičan bračni par koji vodi malo poduzeće  za „catering“ u Los Angelesu uz pomoć Samanthine prezaposlene i pomalo problematične sestre Lizzy (MEKIA COX). No njih dvoje nekoć su zapravo bili najbolji špijuni CIA-e, sve dok se prije pet godina nisu zaljubili i odlučili otići u mirovinu. Kad njihov kolega špijun i dobar prijatelj Leo Nash (CARTER MacINTYRE) prateći ruskog trgovca oružjem nestane, njihov ih bivši šef i agent za vezu Carlton Shaw (GERALD McRANEY) vraća u službu kako bi pronašli i spasili Nasha.

Uz pomoć snalažljivog terenskog agenta Billa Hoyta (BEN SCHWARTZ), koji iskazuje veliko divljenje Stevenovu radu, dvojac se vraća u svijet špijunaže, varki i fizičkih obračuna.

Prateći tragove koji ih vode u sve dijelove svijeta, Steven i Samantha ubrzo shvaćaju da im uzbudljiv životni stil tipičan za tajne agente pruža upravo onu vrstu uzbuđenja i romance koja je nedostajala u njihovu braku.

O GLUMCIMA:

GUGU MBATHA-RAW

(Samantha Bloom)

Ova prelijepa glumica rođena je u Oxfordu u Velikoj Britaniji. Završila je glumu na ‘Royal Academy of Dramatic Art’.  Za svoj kazališni rad Gugu je nominirana i za najbolju glumicu za nagradu ‘Manchester Evening News’ 2005. godine i to za ulogu Julije u Shakespearevom djelu ‘Romeo i Julija’. U Velikoj Britaniji ova se glumica pojavljivala u nekoliko televizijskih serija uključujući ‘Dr. Who’, ‘Marple: Ordeal By Innocence’, ‘Bonekickers’ i ‘Fallout.’  Snimila je i film ‘Larry Crowne’ u Los Angelesu zajedno s oskarovcem Tomom Hanksom kao redateljem i Julijom Roberts u glavnoj ulozi. Ovo je ujedno i prva filmska uloga ove darovite glumice.

BORIS KODJOE

(Steven Bloom)

Boris je rođen u Beču u Austriji, a odrastao je u Njemačkoj. Nalazi se na listi časopisa People među 50 najljepših ljudi svijeta. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u drami ‘Soul Food’ u kojoj je upoznao svoju suprugu Nicole Ari Parker. Za ulogu u toj drami ovaj glumac je triput nominiran za nagradu NAACP.  Sa svojom ženom je glumio u sitcomu ‘Second Time Around’, a sam je bio i producent  serije. Trenutno ovaj glumac radi na nastavku filma ‘Resident Evil :Retribution’. U filmski opus ovog glumca spadaju sljedeći naslovi:’Brown Sugar’,’The Gospel’; All About Us’. Na Broadwayu Boris je debitirao prije dvije godine i to ulogom u klasiku ‘Mačka na vrućem limenom krovu’.  Otac je dvoje djece.

BEN SCHWARTZ

(Bill Hoyt)

Ben Schwartz je nagrađivani glumac, pisac i redatelj. U njegov filmski opus spadaju filmovi ‘Everybody’s Fine’ u kojem je glumio s Robertom DeNirom te film ‘Peep World’ . Schwartz je osvojio Emmyja za svoje spisalačke doprinose za točku Hugha Jackmana na dodjeli Oscara 2009. godine.  Objavio je dvije knjige s Harper Collins.

MEKIA COX

(Lizzy Gilliam)

Mekia je podrijetlom s Djevičanskih otoka, a odrasla je u Orlandu. Pojavila se 2009. godine u dokumentarcu Michaela Jacksona ‘This Is It’. Na malom ekranu Mekia se pojavila u gostujućim ulogama u serijama ‘Kosti’, ‘Tree Hill’ te ‘CSI:NY’.

Komentari (1)
  • Kako si naše televizije uvijek daju uvaliti serije koje su rano ukinute, i onda ih još hvale u priopćenjima!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861