“24” otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
“24” otkazan

“24” otkazan

Jon Cassar, čovjek koji je radio na prvih sedam sezona serije 24 objavio je na twitteru poruku sadržaja: “Novosti sa snimanja 24, ekipi je rečeno kako je serija došla kraju, neće biti devete sezone, hvala svima na praćenju”.

Također, i Mary Lynn Rajskub (Chloe O’Brian) je na twitteru objavila kako su dobili službenu obavijest kako je trenutna osma sezona posljednja. Nakon gotovo desetljeća druženja sa serijom, došlo je vrijeme da se sve privede kraju. Predviđanja su se obistinila, osma sezona je uistinu posljednja, službeno je to potvrđeno.

Najplaćeniji glumac neke TV-serije, Kiefer Sutherland, nakon osam sezona ide na odmor. Opraštamo se s Jackom Bauerom, a vrlo je vjerojatno da ćemo vidjeti film za kraj. Prema najnovijim saznanjima i NBC je odustao od preuzimanja tako da je ovo definitivno kraj.

Statistike radi, valja napomenuti kako je 24 bila jedna od najuspješnijih serija na malim ekranima, a prema istraživanju Lovefilm.com najgledanija serija svih vremena. Po prodaji DVD-ova na drugom mjestu (zarada preko 17 milijuna dolara), a dosada je serija pokupila 40 nagrada među kojima i 2 zlatna globusa.

Oglasio se i tvorac serije Howard Gordon koji kaže da se trenutno piše scenarij za film i ukoliko ga bude, prije sljedeće godine neće ugledati svjetlo dana. Dodao je kako su posljednje epizode ove sezone vrlo zanimljive, riskirali su s dosta stvari tako da jedva čekamo vidjeti i to.

Kako je službena odluka donesena prije nekoliko sati tako polako svoje izjave daju  još neki ljudi koji su radili na seriji. Kiefer Sutherland je rekao kako mu je uloga Jacka Bauera bila životna uloga, kako su željeli da serija završi fantastično, dok je uspješna, što će im se i ostvariti. Uzbuđen je što ima priliku snimiti 24 film, ali dodaje kako to na koncu ovisi od fanova i njihove potpore.

Komentari (1)
  • Evo jedna zanimljiva vijest: Billy Ray (State of Play) is writing the movie script, which will be set in Prague and will take place in a single day, not in real time, allowing Jack Bauer (Kiefer Sutherland) to travel across Europe. That hasn’t been OK’d officially.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861