Ukratko: Poznata lica u novim ulogama – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Poznata lica u novim ulogama

Ukratko: Poznata lica u novim ulogama

Sve serije polako ali sigurno započinju sa snimanjem novih sezona. Naravno, i naredne televizijske sezone neke će serije pokušati dobiti na popularnosti, ali i na kvaliteti sa novim likovima i glumcima. Najnovije vijesti oko gostujućih i stalnih uloga donosimo u nastavku:

  • Lauren German, lijepa brineta/plavuša (Happy Town) stiže na Havaje, te je najnovije glumačko pojačanje za drugu sezonu Hawaii Five-0. Lauren će glumiti bivšu agenticu, koju izabere novi guverner, da uvede malo reda u specijalnu policijsku jedinicu kojom rukovodi Steve McGarret. Spomenimo još da će tijekom sezone gostujuće uloge imati i Terry O’Quinn (Lost) i Tom Sizemore (Saving Private Ryan), dok će “herojski” Masi Oka, postati dio stalne glumačke postave.
  • Brian J. Smith (Stargate Universe) i Elizabeth Hurley (propali Wonder Woman pilot), posjećuju Upper East Side, točnije, dobili su gostujuće uloge u Gossip Girl. Brianov lik će najvjerovatnije biti najnovija Serenina ljetna ljubav, dok će Elizabeth glumiti medijsku zvijezdu, koja će zagorčavati život Blair.
  • Dillon Casey (Torchwood) je Sean Pierce i u novoj sezoni će loviti Nikitu i Michaela.  Između ostaloga, imati će zadatak da vrati “black box” ali i da nadgleda Alex, te Amandu u rukovođenju Divizije.
  • Mike Vogel (Blue Valentine), nova je glavna muška u Pan Amu, seriji koja je nedavno prošla kroz recast, te je Mike sretnik koji mijenja Jonaha Lotana koji je u pilotu glumio glavnog muškog lika, koji je opisan kao karizmatični pilot, proživljavajući najbolje dane svoga života.
  • Kal Penn (House) vraća se na male ekrane, i to u novoj sezoni How I Met Your Mother, gdje će glumiti lika u kojemu će Robin vidjeti potencijalnog novog dečka. Zanimljiv castnig, mora se priznati.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861