Tjedan 7.12. – 13.12. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 7.12. – 13.12.

Tjedan 7.12. – 13.12.

Danas slijede nove epizode Accidentally on Purpose, Castlea, The Big Bang Theoryja te How I Met Your Mother. Lie to Me je na pauzi tjedan dana.

Danas, dakle u ponedjeljak, bacite oko na novu dramu Raya Romana, Men of a Certain Age, koju smo već najavili. Danas završava i miniserija Alice, čija je prva polovica emitirana jučer.

Better Off Ted započinje sa drugom sezonom na ABC-u. Radi se o sitcomu u čijem je središtu Ted Crisp, zaposlenik Veridian Dynamicsa, u kojem niti jedan dan nije uobičajen. Tako njegov prosječni zadatak lako može uključivati stvaranje samoubilačke purice, na primjer. Jedini je problem što je Ted moralna osoba dok njegova kompanija to nije. Pogledajte prvu epizodu nove sezone već sutra.

U srijedu ponovno gledamo humoristične serije Cougar Town, Modern Family i Old Christine, a na jednotjednoj pauzi su CSI New York te Eastwick. U nedjelju se opustite uz nove gluparije četiri FOX-ovih animiranih obitelji.

U nedjelju, nažalost, završava četvrta sezona Dextera. Uživajte, jer nakon toga opet ništa do sljedeće jeseni…

Osim povremenih jednotjednih ili dvojetjednih pauzica između novih epizoda, nekoliko serija gledat ćemo ponovno tek za oko mjesec dana, a neke i više.

  • FlashForwardovu posljednju zimsku epizodu pogledali smo prije sedam dana, a novi nastavci počinju s emitiranjem tek 4. ožujka iduće godine.
  • Nove nastavke Heroesa možemo pratiti od 4. siječnja.
  • House i Stargate Universe također su prošli put završili svoj blok epizoda, no točan datum njihovog povratka još se ne zna.
  • Osim ovih serija na određeno vrijeme nećemo gledati ni White Collar, koji se iz termina petkom prebacuje na utorak navečer počevši od 19. siječnja.
  • Ghost Whisperer vraća se 8. siječnja, a Desperate Housewives 3. siječnja.

Za opsežniji pregled svih promjena koje nas čekaju tokom idućih mjeseci, bacite pogled na naš midseason raspored.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861