Tjedan 27.09.-04.10. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 27.09.-04.10.

Tjedan 27.09.-04.10.

S obzirom da je jesenska sezona već krenula punom parom, samo mali broj serija kaska u zaostatku za većinom.

Tako večeras počinje nova serija Trauma, koja će se baviti hitnim slučajevima spašavanja ljudskih života. Medicinski tehničari i popratni specijalci naći će se u svim mogućim i nemogućim situacijama kada žrtvama zatreba pomoć na licu mjesta.

U srijedu premijerno gledamo novi Hank, seriju o legendi Wall Streeta Hanku Pryoru, koji sa svojom suprugom živi na visokoj nozi u New Yorku. Ubrzo dobiva otkaz i sa obitelji se mora preseliti u gradić River Bend. Hank se nastoji naviknuti na skučeniji dom, a Tilly ne voli što poštanski broj mora dijeliti sa svojim roditeljima.

U četvrtak počinje treća sezona Private Practicea (Privatne prakse). Radnja serije? Neonatalna kirurginja Addison seli se u Oceanside Wellness Group u Kaliforniju nakon propalog braka i dvije afere. Tamo sretne prijatelje iz medicinske škole, za koje je uvijek smatrala da imaju idealne živote. Zajednički kombiniraju alternativnu medicinu sa modernim aparatima kako bi spasili živote.

U petak premijerno kreće dugoočekivani spin-off znanstvenofantastičnog Stargatea, Stargate: Universe. Otkrivena je do tada nepoznata svrha devetog simbola na Zvjezdanim vratima, te tim ljudi završi na brodu Destiny, koji su prije nekoliko milijuna godina izgradili Drevni kako bi putovali udaljenim galaksijama.

U nedjelju pak završava šesta sezona Entouragea, humoristične serije o odnedavno popularnoj filmskoj zvijezdi Vinceu Chaseu, kojeg iz New Yorka u Hollywood doprate njegovi najbolji prijatelji. Idući put Entourage gledamo u ljeto 2010. godine.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861